Top 5 cele mai ieftine orașe din lume

0

Alicante, Spania

Alicante este un oraș superb care definește viața simplă. Fără a sacrifica frumusețea naturii sau calitatea vieții, a reușit să se numere printre orașele de coastă cu mâncăruri delicioase, un climat extraordinar, un stil de viață relaxant și lipsa turismului semnificativ. Pentru a închiria un apartament în centrul orașului ai nevoie de 550 de dolari, transportul public costă 40 de dolari pe lună iar băuturile încep de la un dolar pentru o bere și cinci pentru o sticlă de vin. Salariul minim pe economie este de 5,82 de dolari pe oră.

Mendoza, Argentina

În vestul Argentinei, în ținutul vinurilor, se află orașul Mendoza. Economia locală este stabilă și se caută în permanență investitori și afaceri noi. Este un mediu foarte bun pentru a începe o afacere care are foarte multe șanse să și prospere. Chiriile încep de la 380 de dolari pe lună iar prețurile la apartamentele cu o cameră de la 60.000 de dolari. O sticlă de vin o poți obține pentru 4 dolari iar berea începe de la 1,40 dolari. Salariul minim pe economie este de 8,35 dolari pe oră.

Bali, Indonezia

Bali este un paradis low-cost în Asia. Turismul și viața de noapte sunt în continuă creștere și este un loc perfect pentru a deschide o afacere locală. În centrul orașului chiriile încep de la 300 de dolari pe lună la apartamentele cu o cameră. O sticlă bună de vin costă 12 dolari iar berea casei 1,60 dolari. Salariul minim pe economie este de 1,20 dolari pe oră.

Puerto Vallarta, Mexico

În Mexic sunt multe locații unde se poate trăi ieftin, însă Puerto Vallarta le întrece pe toate. De-o frumusețe rară, cu un romantism aparte, Vallarta are un turism masiv. Pentru a închiria un apartament cu o cameră în centrul orașului ai nevoie de 450 de dolari pe lună iar pentru a cumpăra o casă tradițională, prețurile încep de la 55.000 de dolari. Un vin bun costă 7,50 dolari iar berea este 1,25 dolari. Tequila, de altfel, este foarte ieftină.

Chiang Mai, Thailanda

Chiang Mai are unul dintre cele mai bune climate din Asia. Acest oraș de munte are o cultură bogată, mâncare extraordinară și oameni prietenoși. De asemenea, este un loc unde afacerile prosperă repede și ușor. Chiria unui apartament cu o cameră în centrul orașului începe de la 250 de dolari pe lună, un vin bun costă 13 dolari iar berea 1,30 dolari. Salariul minim pe economie în Thailanda este de 2,87 dolari pe oră.

text: Ștefana Macovei
sursă: higherperspectives.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.