Party like a boss – cele mai căutate destinaţii de party vara aceasta

0

Te consideri un party animal? Iată câteva locaţii pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta! Locurile cele mai hot din oraşele care nu dorm niciodată. Muzică, băutură, fete, băieţi, Dj din întreaga lume … toate adunate în câteva destinaţii de top pe care trebuie să le vizitezi acum, cât tălpile îţi ard de nerăbdare atunci când auzi melodia preferată şi ai lângă tine compania băieţilor. Ţin să te avertizez că distracţia e un must iar nopţile nedormite sunt la regula zilei.

Ibiza – Spania

Dacă vrei să petreci până nu mai ştii de tine, alături de femei pe care nu le-ai duce acasă la mama, atunci Ibiza este locul în care orice fantezie poate deveni realitate. Cum viaţa bate filmul de cele mai multe ori, ce ai să experimentezi aici cu siguranţă nu a fost ecranizat până acum.

Tipp: Dacă vrei o experienţă unică, nu uita că lucrul acesta costă. Intrarea într-un club poate să ajungă și la 30-40 de euro, iar băuturile costă sunt destul de scumpe. Cu toate acestea, pentru unii, costurile ridicate nu reprezintă un impediment atunci când vine vorba de cea mai faimoasă viaţă de noapte din Europa, dacă nu chiar din lume.

Berlin – Germania

Se pare că, de când au dărâmat zidul Berlinului, au dărâmat şi anumite limite în ceea ce priveşte viaţa de noapte. În Germania, cluburile nu sunt obligate prin lege să se închidă în timpul săptămânii, aşa că nu o fac. Aici o petrecere poate ţine muuulte zile, atât timp cât te ţin pe tine picioarele, buzunarul şi … ficatul, nu trebuie să te opreşti. Aici, băutul în spaţii publice este acceptat iar dacă ai peste 16 ani, poţi consuma alcool … atât timp cât păstrezi o limită minimă de decență. Aşa că, poate vara asta, merită să (re)descoperi Germania prin viaţa ei de noapte.

Tipp: Berghain este cel mai faimos club din Berlin şi trebuie să dai o raită atunci când aterizezi în ţara berii.

Amsterdam – Olanda

În Amsterdam este câte un party la fiecare colţ de stradă, care de obicei durează de seara până la 6 dimineaţa şi dacă încă mai ai energie poţi să mergi în cluburile care organizează after-party-uri… sunt multe şi nu prea ai cum să le ratezi. Dacă nu vrei să pierzi experienţa unui coffee shop autentic, stai liniştit … sunt din abundenţă şi te aşteaptă la o după amiază de relaxare. Iar dacă vrei să ai parte de o experienţă unică în Europa, nu uita de “red district”, locul unde… nu există limite.

Tipp: Nu rata ziua Regelui (cunoscută mai demult ca ziua Reginei) pe 20 Aprilie, când localnicii, îmbrăcaţi în portocaliu, transformă străzile, canalele şi tot ce ţine de oraş într-un adevărat balamuc în aer liber.

Insula Mykonos – Grecia

Cunoscută ca şi capitala luxului a Greciei, Insula Mykonos este the hot spot în această vară. Este foarte bine cunoscut faptul că multe celebrităţi îi caută petrecerile ce se desfăşoară atât ziua cât şi noaptea. Aşa că, iată un mic orar în caz că te trezeşti pe fabuloasa insulă Mykonos: Petrecerea începe la amiază… bei, dansezi, cunoşti lume. Răsare soarele, poate te duci câteva ore la somn sau într-un loc mai liniştit să-ţi revii, apoi o iei de la capăt… cred că ai prins ideea.

Tipp: Plaja Tomato a fost votată ca una dintre cele mai căutate plaje unde să party până dimineaţa, iar AskMen a inclus-o în lista lor de “Top 10 cele mai căutate plaje pentru petreceri”. Aşa că, dacă te trezeşti pe această insulă unde lumea nu doarme, trebuie să te duci la una din bine cunoscutele petreceri de pe plaja Tomato.

Dacă vrei să treci graniţele Europei şi vrei să experimentezi cum se distrează lumea pe alte continente, trebuie să dai o raită prin locurile următoare. Crede-mă pe cuvânt, nu o să fii dezamăgit!

Tel Aviv – Israel

Ştiu că la o primă vedere poate suna ciudat ca Tel Aviv să fie una dintre cele mai căutate destinaţii de party, dar lasă-mă să te uimesc… este! Tel Aviv este cel mai bogat oraş din Israel şi de multe ori a fost comparat cu Miami, datorită cluburilor elegante şi exclusiviste, a hotelurilor de 5 stele şi a restaurantelor luxoase. Aici, găseşti cel puţin 16 plaje unde petrecerea ţine mai multe zile şi se spune despre localnici că sunt cei mai prietenoşi oameni pe care ai ocazia să-i întâlneşti.

Plaja Kuta, Bali – Indonezia

Kuta a fost prima oară descoperită de turişti prin anii ‘70 datorită condiţiilor extraordinare pentru surfing. Acuma, Kuta este cel mai bine cunoscut loc de petrecere din Bali. Dacă eşti atras de aglomeraţie şi petreceri gălăgioase, atunci acesta este locul pentru tine. O destinaţie unde te poţi distra la maxim cu buget, deoarece cluburile au preţuri rezonabile iar cazarea nu este scumpă.

Tipp: Barul Green Box oferă o tavă de 20 de shot-uri la un preţ infim… cu siguranţă merită să dai o fugă pe acolo înainte să te duci la gălăgia şi nebunia de pe plajă.

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.