Natura a pus stăpânire pe un sat de pescari abandonat din China

0

Atunci când descoperi prin cotloanele internetului noi poze cu locuri abandonate, neatinse de mâna omului de ani de zile, e greu să-ţi întorci privirea de la ele. Unele poze sunt obsedante, chiar stranii dar, cu toate acestea, nu poţi decât să te imaginezi acolo, explorând locuri de mult uitate şi revendicate de natură. Aceste poze au trezit în mine un sentiment de liniştite, de calm, un sentiment ce sper să-l simţiţi şi voi atunci când le veţi privi.

sat revendicat de natura

Insula Gouqi este localizată în arhipeleagul Shengsi, format din aproximativ 400 de insule. Jane Qing a fost cea care a fotografiat aceste imagini splendide cu sătucul atât de plin de clădiri, cândva locuinţe pentru pescari. Zona în general are o istorie prosperă, chiar şi în zilele noastre, dar această insulă, din motive neştiute, a fost uitată şi lăsată în urmă.

sat revendicat de natura

sat revendicat de natura

sat revendicat de natura

sat revendicat de natura

sat revendicat de natura

sursă: inhabitat.com
foto: Jane Qing

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.