Destinații de vacanță

0

Destinații de vacanță… cu buget!

Ieftin nu însemnă neapărat o proastă calitate a serviciilor. Dacă te documentezi cum trebuie şi te îndrepţi spre o agenţie de turism de încredere, ai putea rămâne uimit de ce poţi achiziţiona cu doar câteva sute de euro. Până la urmă nu contează atât de mult locul în care stai ci împrejurimile care te ajută să te deconectezi de viaţa aglomerată de zi cu zi.

Grecia

Fie că alegi să-ţi petreci concediul pe una din faimoasele sale insule sau în oricare altă staţiune, e aproape imposibil să nu te îndrăgosteşti iremediabil de tot ce îţi poate oferi Grecia, leagănul civilizaţiei Europene: de la seri specifice greceşti cu mâncare tradiţională care abundă în binecunoscutul ulei de măsline, obiectivele turistice (Meteora, monumentele şi clădirile istorice, muntele Athos etc), până la coloritul arhitectural cu căsuţe vechi în vârf de munte unde cel mai uşor ajungi călare pe un măgar. Singurul lucru pe care vrei să-l faci când ajungi aici e să nu te mai întorci niciodată acasă.

grecia

Croaţia

Una din destinaţiile preferate europene în ultimii ani ale turiştilor iubitori de mare, soare şi istorie. Scena este ca luată dintr-un vis: marea, de un albastru strident, întinsă pe kilometri, presărată ici colo cu câte o insulă muntoasă; ţărmul stâncos cu munţii ridicându-se falnici în spatele lui; la apus, oraşele de-a lungul coastei se îmbracă într-o nuanţă caldă de roz atunci când ultimele raze ale soarelui se reflectă în acoperişurile de teracotă. Plaja lipsită de nisipul fin poate fi considerată un minus, dar cum altfel te poţi întâlni cu aricii de mare? Până la urmă, găseşti, la propriu, pe toate gardurile papuci care să te protejeze de stâncile de la mal şi de vieţuitoarele “înţepătoare” ce se ascund printre ele.

croatia

Bulgaria

Ce poate fi mai plăcut decât o vacanţă relaxantă pe malul mării îmbibată în miros de trandafiri şi lavandă? Dacă tot ce vrei să faci în concediu e să te relaxezi cu o carte bună în mână, pe o plajă de vis cu fundal muzical de valuri răzvrătite, atunci Bulgaria, mai exact Nisipurile de Aur, ar trebui să scrie pe biletul tău de concediu.

bulgaria

Turcia

Sunt multe motive pentru care ar trebui să alegi ca destinaţie de vacanţă Turcia: cultura, moschee-le, mâncarea, bazarurile, marea, plimbările cu vaporul etc. Cu toţii avem negocierea în sânge, iar în colorata Turcie, ai şansa să-ţi şlefuieşti abilităţile de negociator, cu unii dintre cei mai mari maeştrii în această artă a trocului. De asemenea, Turcia are un număr mare de oraşe cu ieşire la Marea Neagră unde te poţi relaxa şi înota, te poţi plimba cu vaporul, poţi face scuba diving poţi experimenta chiar zborul cu parapanta, iar pentru cei care nu sunt amatori de sporturi nautice sau extreme pot pur şi simplu să se bucure de vremea însorită.

turcia

Destinații de vacanță… de lux!

Poate că anul acesta te-ai hotărât să guști puţin din dulcea viaţă a persoanelor pentru care o excursie de lux nu reprezintă nimic mai mult decât weekend-ul obişnuit. Poate ai primit mărirea pentru care ai muncit tot anul. Poate ai pus de-o parte destul încât o săptămână să nu te uiţi pe ce arunci banii. Poate afacerea ta este mai înfloritoare ca niciodată … oricare ar fi motivul pentru care anul acesta optezi pentru o vacanţă de lux ultra all inclusive, noi îţi propunem următoarele destinaţii care te vor face să te simţi roial.

Monaco – Monte-Carlo

Locul de joacă al persoanelor faimoase şi cu averi colosale, Monaco este situat în inima Europei şi funcţionează ca stat independent. Mic dar cuprinzător, Monte-Carlo, un district din Monaco, compensează dimensiunea redusă prin atitudinea hedonistă a locuitorilor şi a persoanelor care îşi permit cu încredere să îi treacă graniţele. Debordant în farmec şi strălucire, luxul care îţi este pus aici la dispoziţie te acaparează.

monte carlo

Punta Cana – Republica Dominicană

Este destinaţia ideală pentru cei ce preferă o escapadă tropicală cu un nivel ridicat de comfort şi servicii, plaje de vis şi o atmosferă relaxantă. Climatul cald, dar şi amestecul de culturi pe care le întâlneşti acolo îţi permit să experimentezi în fiecare zi şi noapte ceva nou; de la merengue şi pieţe exotice, până la explorarea pădurilor tropicale, înotul alături de delfini sau relaxarea lângă o cascadă din junglă. Cu siguranţă despărţirea de aceste locuri va fi una grea.

punta cana

Dubai

Oraşul cu cel mai rapid nivel de dezvoltare, metropola Dubai este una dintre cele mai luxoase destinaţii a vremii noastre. Turismul de business nu este străin de acest loc deoarece mulţi întreprinzători de succes vin aici să îmbine utilul cu plăcutul. Dacă nu vezi Dubaiul ca o destinaţie de familie, îţi spun să te mai gândeşti o dată. Oraşul este plin de surprize: parcuri tematice, grădini zoologice, sporturi nautice, parcuri acvatice unde poţi înota cu delfinii şi nu numai. Şi, fetelor, fiţi pregătite pentru că mall-ul are toate brandurile importante din lume şi de asemenea, Dubaiul începe să fie considerat ca următoarea capitală a fashion-ului. Iar dacă te plictiseşti de cumpărături, nicio problemă, în cadrul mall-ului îţi este pus la dispoziţie un resort unde poţi face ski şi unde te poţi bucura oricând de răcoare şi zăpadă, mai ales dacă temperaturile de afară încep să te copleşească.

dubai

Tenerife

Imaginează-ţi un loc veşnic însorit, unde valurile se lovesc agale de malul cu plaje care te fac să-ţi pierzi răsuflarea. Tenerife, cea mai mare din cele şapte insule Canare, are o paletă destul de colorată de activităţi care îţi sunt puse la dispoziţie: de la viaţa de noapte vibrantă şi mult căutată, la zile relaxante într-un spa, drumeţii pe munte, golf, plaje deosebite şi nu numai. Pe scurt, un cuib cuprinzător de activităţi plăcute.

tenerife

 

Sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.