Top 6 gadgeturi pe lista de cumpărături

0

Videoproiectorul Sony 4K Ultra Short Throw

Sony prezintă noul său videoproiector, ce seamănă izbitor de bine cu un obiect de mobilier, cu boxe audio integrate și un proiector 4K ce e capabil să afișeze o imagine UHD(ultra high definition) cu diagonala de 167×373 cm, de la numai 50 cm de perete. Până la sfârșitul verii poți intra în posesia acestui gadget, dacă scoți din buzunar între 30.000 – 40.000 $.

videoproiectorul Sony 4K Ultra Short Throw

Televizorul Samsung 85U9B cu ecran curbat

Ecran plat sau ecran curbat? Nu știi pe care să-l alegi? Le poți avea pe amândouă. Samsung prezintă primul televizor UHD, unde ecranul plat se transformă într-unul curbat, doar la atingerea unui buton. Televizorul 85U9B cu ecran curbat de la Samsung va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2014, cu un preț ce ne pune imaginația la încercare.

televizorul Samsung 85U9B cu ecran curbat

iRobot Scooba 450

Spălatul podelelor poate fi o meserie murdară, dar nu și pentru robotul Scooba 450 care pretinde că scoate până la 99,3% din mizeria de pe dușumele. Singurul dezavantaj fiind bateria care rezistă 40 de minute, iar datorită formei sale rotunde nu poate curăța colțurile casei.
Investiția nu e tocmai mică, dar 599$ reprezintă o cale eficientă de a avea podele curate fără a pune mâna pe mop și găleată.

iRobot Scooba 450

Camera video Sony FDR-AX100 4K

O cameră video semiprofesională compactă ce filmează la rezoluție 4K, adresându-se atât profesioniștilor cât și amatorilor ce doresc o imagine asemenea filmelor de la Hollywood.
Camera video de la Sony, asigură imagini de o calitate excelentă datorită senzorului CMOS Exmor R de 1” și a rezoluției de 20 megapixeli. Prețul de 2000$ pare cam piperat, dar ținând cont că e la jumătate din costul fratelui mai mare FDR-AX1, constituie o alternativă bună pentru pasionații tehnologiei 4K.

camera video Sony FDR-AX100 4K

Căștile inteligente Intel

Intel își prezintă noul concept, căștile inteligente dotate cu senzori ce monitorizează ritmul cardiac, în timp ce faci sport . Colectează informații precum calorii, tempo, distanța, printr-o aplicație de smartphone ce schimbă automat muzica în funcție de ritmul cardiac. Căștile viitorului sunt ușoare dar voluminoase și se conectează la telefon, astfel că nu ai nevoie de încărcător separat. Intel lucrează la viitoare parteneriate pentru a lansa pe piață acest dispozitiv, așadar prețul rămâne momentan o enigmă.

castile inteligente intel

Încuietoarea inteligentă Goji Smart Lock

Încuietoarea care înlocuiește nevoia cheii tradiționale și îți permite să ai acces la propria locuință prin simpla atingere a telefonului. Utilizatorii pot deschide ușa cu ajutorului bluetooth-ului sau a wireless-ului și datorită camerei montate la intrare poți privi cine bate la ușă. Grijile de a lăsa ușa deschisă dispar în momentul când acest gadget anunță printr-un mesaj că zăvorul e tras. Încuietoarea inteligentă Goji este disponibilă acum la prețul de 279$.

Incuietoarea inteligenta Goji Smart Lock

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.