Top 5 maşini din Fast and Furious

0

Franciza despre curse ilegale, acţiune şi adrenalină, Fast and Furious, este una dintre cele mai importante din industria cinematografului. Ultima ecranizare tocmai a devenit filmul cu cele mai rapide încasări din istorie. În doar două săptămâni de la premieră a reuşit să strângă peste 1 miliard de dolari din vânzări. Furious 7, aşa cum se numeşte ultima parte a francizei, aduce un tribut starului Paul Walker, care în 2013 şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Fanii s-au strâns să-şi vadă pentru ultima dată actorul care le-a marcat o bună parte din tinereţe. În Fast and Furious o mare parte din succesul filmelor îl reprezintă maşinile. Acestea au devenit în sine vedete.

Iată un top al celor mai cunoscute automobile care au apărut de-a lungul a celor 7 filme:

Mitsubishi Eclipse 1995

Condusă de Paul Walker această maşină apare în primul film din serie, iar datorită modificărilor şi verdelui excentric devine una dintre cele mai cunoscute din toată seria.

Mitsubishi Eclipse

W Motors Lykan

Chiar dacă a apărut doar în ultimul film, scena în care un Lykan sare din clădirea de sticlă a rămas întipărită în mintea fanilor. Lykan este un automobil extrem de rar, preţul depăşind 3 milioane de euro.

w motors lykan

Nissan Skyline GT-R 1998

Un Nissan Skyline GT-R albastru aproape că îl reprezintă pe Paul Walker. Este maşina pe care o conduce atât în 2 Fast 2 Furious cât şi în Fast 5. Atunci când te gândeşti la Paul Walker este imposibil să nu te gândeşti şi la Skyline GT-R trecând linia de sosire cu NOS-ul la maxim.

nissan skyline gt-r 1998

Dodge Charger R/T

Nu doar maşinile conduse de Paul Walker sunt cunoscute de fani, ci şi cele conduse de rivalul, care mai apoi îi devine prieten, Dom Toretto. El reprezintă exact tipul dur, aşa că un Dodge Charger R/T a cărui motor nu mai încape sub capotă este automobilul perfect.

dodge charger

Toyota Supra

Probabil culoarea portocalie, probabil graficele desenate pe caroserie, probabil celebra cursă cu Dodge-ul de mai sus, ne spun că Toyota Supra este cea mai cunoscută maşină din întreaga franciză. În ultimul film al seriei, aceasta îşi face din nou apariţia, dar nu mai este modificată atât de mult şi adoptă o culoare albă, încercând să arate că s-a maturizat. Rămâne totuşi maşina emblemă pentru F&F.

toyota supra

About Author

Daniel Batrin

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.