Laser tag

0

Ce este laser tag și la ce folosește?

Aceeași întrebare mi-am pus-o și eu… Ei bine, laser tag este o activitate amuzantă și recreațională, un joc sportiv individual sau de echipă, la care pot lua parte atât copii cât și adulții.

Ești teleportat într-o arenă ce face parte dintr-un peisaj futurist, care l-ar face gelos pe Luke Skywalker, unde intri într-o luptă acerbă pentru câștigarea titlului de campion.

Fiecare jucător este echipat cu un echipament de ultimă generație care constă într-o vestă specială cu senzori și o armă pe care trebuie să o folosească cu îndemânare și precizie pentru a-și proteja pielea și a ieși învingător.

În loc de vechile arme cu bile de vopsea cum e în cazul paintball-ului ești dotat cu arme care emit raze infraroșii, ceea ce înseamnă că nu vei suferi în urma împușcării.

Regulile jocului specifică clar că trebuie să acumulezi puncte cât mai multe pentru a câștiga partida. Punctele se adună în momentul în care tragi în țintele aranjate pe vesta adversarului. Ca jucător pornești din propria bază pe care trebuie să o aperi cu prețul propriei vieți. Se pot acumula puncte în plus în momentul când capturezi și tragi în baza inamicilor.

Conceptul jocurilor laser s-a născut în America unde inventatorul acestui joc, George Carter, a avut ideea după ce a urmărit primul film din seria Războiul Stelelor în 1977.

Trupele armate au început să folosească acest tip de joc, în antrenamentele lor strategice, cu scop principal în dezvoltarea comunicării și coordonării pe teren.

Laser tag este un joc tactic de competiție de tip indoor care încurajează creativitatea, reduce stresul și îți lasă un sentiment plăcut.

Practicarea acestui sport îți antrenează atât fizicul cât și psihicul într-un mod distractiv.

Dacă ești în căutarea de noi distracții sau vrei să faci puțină mișcare, acest joc virtual este alegerea potrivită pentru o zi frumoasă de primavară.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.