Facebook a adus schimbări- de azi poți reacționa cu mai mult decât un like

0

După ce s-a lucrat mai bine de un an la acest proiect, astăzi, miercuri, 24 februarie 2016 au fost date în folosinţă noile butoane facebook. Eu una îl aştept cu sufletul la gură pe cel de dislike, dar nu este vorba de acesta.

Pentru prima dată, vei putea reacţiona la posturile prietenilor tăi cu mai mult decât un like, un comment sau un share. Dacă ţi cursorul deasupra butonului de like vei observa acum opţiunile “love”, “haha”, “wow”, “sad” şi “angry” iar posturile vor afişa nu doar numărul de like-uri cât şi reacţiile amintite.

După cum spun sursele, Facebook este foarte mulţumit de cum au fost primite şi catalogate noile butoane de interacţiune în timpul testării lor în Spania şi Irlanda.

noi butoane de reactii

De unde până unde s-a ajuns la această nouă implementare? Totul a început în momentul în care fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a lansat printre membrii echipei de News Feed o provocare prin care să ducă totul dincolo de un simplu like.

“Cu toţii am avut la un moment dat în news feed un post la care am vrut să răspundem cu ceva mai mult decât un like, sau am vrut să interacţionăm cumva, dar like-ul nu părea adecvat” spunea Tom Alison, inginerul din spatele motorului de news feed.

Pentru a determina ce reacţii să aleagă, Facebook a aruncat o privire la comentariile cel mai des folosite între prieteni cât a făcut şi o analiză a emoţiilor transmise prin intermediul emoji-urilor.

 

Acestea fiind spuse, vă lăsăm pe voi să descoperiţi mai departe cât sunt de utile- sau nu, aceste noi butonașe interactive. Până atunci, eu mă duc să dau un “wow” la postul acela interesant despre ultimele descoperiri ştiinţifice.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.