Cele mai anticipate jocuri în 2015

0

Anul 2015 promite a fi un an cu multe jocuri extraordinare, interesante și incitante, ce trezesc emoții pentru orice gamer… emoții la superlativ! De la jocuri pentru PC și noi genuri exclusiviste, la jocuri de tip cross-platform, sequals și titluri noi, iata câteva dintre titlurile pe care le așteptăm cu mare interes:

UNCHARTED 4: A THIEF’S END

Platformă: PlayStation 4

La 3 ani după ultima sa aventură, vânătorul de comori, Nathan Drake, în prezent retras din focul acțiunii, este ademenit încă o dată în lumea hoților. Având o miză mult mai personală, pornește într-o călătorie în urmărirea unei conspirații istorice pe urmele unei comori a piraților.

BATMAN: ARKHAM KNIGHT

Platformă: PlayStation 4, Xbox One, PC
Dată lansare: 2 Iunie

Povestea principală a jocului se desfășoară la un an după evenimentele din Arkham City unde îl vei urmări cu atenție pe Batman în confruntarea cu Scarecrow, Riddler, Penguin și Two-Face, într-un Gotham City de cinci ori mai mare decât în ultimul joc. Cu toate acestea vei dispune de un nou batmobile, mult mai îmbunătățit.

MORTAL KOMBAT X

Platformă: PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360, PlayStation 3
Dată lansare: 14 Aprilie

Mult așteptatul joc de luptă își face intrarea în scenă în acest an cu un nou nume, Mortal Kombat X(pronunțat “ex” nu zece). În ceea ce privește lotul pe lângă nume mai vechi precum Cassie Cage, sunt confirmați Raiden și Kitana, Sub-Zero și Scorpion. Noi provocări te așteaptă, forțele răului și ale binelui se înfruntă din nou într-o luptă epică pe viață și pe moarte.

RISE OF THE TOMB RAIDER

Platformă: PlayStation 4, Xbox One, PC, Xbox 360, PlayStation 3

Continuarea jocului de aventuri Tomb Raider revine în 2015, cu o nouă călătorie a faimoasei Lara Croft. Acțiunea se petrece pe o insulă a piraților, unde rolul ei este de a-și elibera echipajul din mâna nebunilor care se închină unei zeițe antice japoneze. Pentru a supraviețui trece prin diferite provocări care îi distrug sănătatea mentală. O poveste care necesita atenție, iar acum o primește.

NO MAN’S SKY

Platformă: Wii U

Cine s-a gândit că un joc creat de o mică echipă indiană va fi unul din titlurile principale de anul acesta? O simulare spațială, unde poți explora lumi noi, fiecare cu propria faună sălbatică, creaturi ciudate și asteroizi în călătoria ta spre centrul universului. Un joc diferit de tot ce s-a făcut până acum.

BLOODBORNE

Platformă: PlayStation 4
Dată lansare: 24 Martie

Jocul are loc în ruina orașului în stil gotic, Yharnam, care se zvonește că ar găzdui un remediu medical puternic. De-a lungul anilor mulți călători au făcut pelerinaje spre acest oraș pentru a-și vindeca suferințele, jucătorul fiind unul dintre ei. La intrarea în Yharnam descoperim că orașul este afectat de o epidemie indigenă ce a afectat majoritatea locuitorilor transformându-i în creaturi animalice.

THE ORDER: 1886

Platformă: PlayStation 4
Dată lansare: 20 Februarie

O viziune unică a erei victoriene a Londrei, unde un ordin al cavalerilor trebuie să țină piept inamicului și să țină oamenii în siguranță luptându-se cu monștri, ce sunt o combinație între animal și om.

EVOLVE

Platformă: PlayStation 4, Xbox One, PC
Dată lansare: 10 Februarie

De la creatorii Left 4 Dead urmează un nou tip de experiență de tip co-op, în care patru jucători colaborează împreună pentru a ajuta coloniștii să scape de pe o planetă ostilă și să doboare în drumul lor o hoardă de monștrii masivi.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.