5 cadouri de Valentine’s Day pentru pasionatul auto

0

Cu toţii ştim că Valentine’s Day este sărbătoarea îndrăgostiţilor de pretutindeni, ziua în care ne manifestăm şi ne arătăm dragostea faţă de jumătatea noastră. Este ziua când ne amintim să mulţumim că suntem iubiţi, acest lucru implicând, desigur, mici atenţii. Dacă partenerul vostru este pasionat de domeniul auto, vă propun 5 idei pentru cadoul perfect de Valentine’s Day:

Mix CD cu muzica preferată – Dacă petreceţi mult timp împreună în maşină, este o oportunitate de a asculta melodiile preferate ale amândurora, fie ele romantice sau care te fac să te simţi bine. În plus, fiecare cuplu are “melodia lor”, aşa vă readuceţi aminte de momentele frumoase de fiecare dată când deschideţi casetofonul.

Breloc cu tematică auto – Este un cadou relativ ieftin, dar având în vedere că prietenul tău are mai tot timpul cheile maşinii în mână, îşi va aminti de tine tot timpul.

Abonament la revista auto preferată – În cazul în care nu şi-a făcut deja abonament la revista auto preferată, acum este prilejul perfect pentru a-l surprinde cu noile numere.

Set pentru picnic – Chiar dacă nu pare cadoul perfect pentru maşină sau care are legătură cu automobilele, propun un picnic într-un loc retras, poate undeva la munte. Îi oferă lui posibilitatea de a conduce maşina personală într-un loc în care nu a mai fost până acum.

O zi cu kart-urile – Kart-urile reprezintă o experienţă foarte apropiată de cursele auto, desfăşurate în deplină siguranţă, iar orice pasionat de automobile adoră să conducă la limită un astfel de vehicul. În plus poţi şi tu să te alături în cursă, iar adrenalina lui de după va fi în avantajul tău.

sursă foto: photl.com

About Author

Daniel Batrin

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.