Poveștile de succes prind contur… din întâmplare!

0

A descoperit CrossFit-ul în urma unui search pe Google, apoi în 2012 a câștigat titlul “The Strongest Man in the City, în 2014 a devenit vicecampion național la bodybulding clasic, categoria +1,80 m, iar în 2016 a fost declarat The Fittest man in Kuwait. În același an, Severin Irimia a fost primul român care a ajuns la Regionalele Reebok Crossfit Games, cel mai mare concurs de CrossFit din lume. S-a perfecționat continuu, apoi a decis să devină antrenor de Crossfit pentru a-i ghida și pe alții să practice acest sport corect și în siguranță!  

CrossFit Severin Irimia

Pentru cei care încă nu au experimentat un antrenament de CrossFit, acesta reprezintă o combinație de exerciții din zona cardio cu elemente din gimnastică și haltere. În cadrul unui antrenament te poți confrunta cu flotări, genuflexiuni libere, mers în mâini, ridicări la inele, pus la piept și aruncat, smuls, alergat sau vâslit. Participanții nu au timp să se plictisească, monotonia nu își face simțită prezența, de fiecare dată, apare o nouă provocare.

Și tu poți fi propriul tău erou!

Crossfit-ul este pentru toți cei care doresc să fie în formă și să se antreneze mai intens. Ca în orice sport, trebuie făcută diferența între cei care se antrenează ca să concureze și cei care o fac pentru a duce un mod de viață sănătos. În special, reprezentantele sexului frumos consideră că dacă practică CrossFit sau ridică greutăți mai mari, vor dezvolta o masă musculară pronunțată care le masculinizează. Specialiștii susțin că această gândire este departe de adevăr. La o clasă de o oră, de 5 ori pe săptămână, nu poți ajunge la performanțele celor care se antrenează de câte 3-4 ori pe zi.

CrossFit Severin Irimia

Un corp armonios, cu sudoare se obține și se menține

“La antrenamentele de CrossFit îți vei dezvolta întreaga musculatură, iar corpul tău va arăta armonios. Dacă practici acest sport în mod constant, vei observa, de asemenea, o creștere a forței și a vitezei de reacție. Pe parcursul claselor, clienții se motivează între ei, se ambiționează unul pe celălalt, eu sunt acolo doar să-i susțin și să am grijă că execută corect seturile de exerciții”, afirmă Severin Irimia – antrenor de CrossFit.

Fă o schimbare în viața ta! Fii mai bun decât ai fost ieri!

Dacă decizi să îți pui tot corpul “la muncă”, noi îți recomandăm să încerci un antrenament de CrossFit. Cu siguranță, atmosfera de la clasă te va ține “în priză”, iar adrenalina va fi la cote maxime.

About Author

Raluca Basu

Raluca Basu este instructor de aerobic și fitness cu acreditari recunoscute de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii din România, precum si de asociatiile europene de profil. Are competente in sustinerea antrenamentelor de grup de tip aerobic, Step, Pilates si consilierea clientilor in regim de antrenor personal. Dincolo de pasiunea pentru sport, Raluca Basu este de profesie realizator si prezentator TV, cu specializare post-universitara in Mass Media si Relatii Publice. Cariera sa in domeniul jurnalismului a mers in paralel cu activitatea sportiva, de-a lungul timpului realizand numeroase reportaje pentru Analog TV, Digi Tv si Televiziunea Medicala.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.