Fă echipă bună cu partenerul de viață!

0

Viața este mai frumoasă în doi. Momentele de încercare se împart la doi, iar fericirea și clipele care îți umplu sufletul de bucurie se înmulțesc cu doi. Nu trebuie să fii un bun matematician pentru a-ți da seama că totul este mai simplu când ești în relația potrivită, când vă completați reciproc și aveți pasiuni comune.

activitati sportive in doi

Printre activitățile care vă pot uni și motiva sunt antrenamentele sportive. Prezența partenerului va face exercițiile nu doar mai distractive, cât și mai eficiente. Binecunoscutul “plank” care implică toate grupele de mușchi din zona mediană, dar și mușchii brațelor și ai picioarelor este mai interesant de executat pe umerii iubitului. Acesta își poate dovedi forța în brațe executând flotări cu greutatea ta. Astfel, totul devine mai provocator și mai incitant pentru ambii parteneri!

activitati sportive in doi

Pe lângă faptul că îți tonifiezi principalele grupe musculare, poți face cu ajutorul partenerului, exerciții care îți testează flexibilitatea și mobilitatea. O altă abilitate – cheie în desfășurarea activităților fizice este echilibrul. Așadar, dacă nu stai bine la acest capitol, partenerul este binevenit să te susțină. Totodată, cu cât crești dificultatea mișcărilor, cu atât trebuie să ai mai multă încredere că partenerul te va proteja și va avea grijă de tine.

activitati sportive in doi

Uită de clasicele abdomene! Cu sprijin pe umerii partenerului, poți lucra atât dreptul abdominal, cât și oblicii, mult mai intens. Tot corpul este în tensiune când execuți mișcarea, iar rezultatele spectaculoase, nu vor întârzia să apară! Antrenamentul practicat împreună cu partenerul îți îmbunătățește starea de spirit, te ajută să arzi calorii într-un mod plăcut și să scapi de centimetri în plus. Chiar mai mult, specialiștii susțin că îți îmbunătățește și relația de cuplu.

activitati sportive in doi

Prin urmare, alege să petreci timp de calitate făcând sport cu iubitul. Astfel, vei evita monotonia de la sala de fitness, vei fi mult mai motivată să îți depășești limitele și să arăți impecabil. Și nu uita, cu partenerul tău, faci cea mai bună echipă!

activitati sportive in doi

activitati sportive in doi

Photo credits: Alin Rotariu
Echipamente: Bodo Sport

About Author

Raluca Basu

Raluca Basu este instructor de aerobic și fitness cu acreditari recunoscute de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii din România, precum si de asociatiile europene de profil. Are competente in sustinerea antrenamentelor de grup de tip aerobic, Step, Pilates si consilierea clientilor in regim de antrenor personal. Dincolo de pasiunea pentru sport, Raluca Basu este de profesie realizator si prezentator TV, cu specializare post-universitara in Mass Media si Relatii Publice. Cariera sa in domeniul jurnalismului a mers in paralel cu activitatea sportiva, de-a lungul timpului realizand numeroase reportaje pentru Analog TV, Digi Tv si Televiziunea Medicala.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.