Cum să scapi de durere folosindu-te doar de degete

0

Faptul că majoritatea bolilor corpului nostru sunt o consecință a lipsei de armonie din suflet, este cunoscut de mult. Acest lucru se datorează nu doar unui stil de viață haotic și a unei diete nesănătoase, ci și a gândurilor rele pe care ni le facem.

Jin Shin Jyutsu, o formă antică de vindecare a sufletului din Japonia, folosește anumite puncte de presiune din corp pentru a-ți aduce din nou armonia și liniștea interioară.

Urmărind imaginea de mai sus poți observa anumite puncte de pe degete unde poți aplica presiune, pentru a-ți ajuta corpul să se relexeze și să înlături anumite simptome care provoacă diferite dureri sau stări neplăcute.

Degetul mare

Vei aduce armonie stomacului tău și splinei tale. Poți, de asemenea, să înlături emoțiile negative, anxietatea și depresia, problemele de la nivelul pielii, durerile de cap sau de stomac și senzația constantă de boală.

Degetul arătător

Vei aduce armonie rinichiilor și vezicii tale și poți scăpa atât de senzația de panică și frică, cât și de crampele musculare, durerea de spate și de dinți sau de problemele tractului digestiv.

Degetul mijlociu

Vei aduce armonie ficatului și sistemului tău nervos. De altfel, vor dispărea și senzațiile de nervozitate și incertitudine. Îți vei îmbunătăți sănătatea cardiovasculară, problemele de vedere și durerile de cap, cât și ameliorarea durerilor menstruale.

Degetul inelar

Vei aduce armonie plămânilor și organelor digestive. Poți de asemenea sa te ușurezi de stările de panică si stres cat să scapi și de țiuitul din urechi, iar problemele de respirație sau de digestie vor fi calmate și te vei simți mai bine.

Degetul mic

Vei aduce armonie inimii tale. Orice senzație de tensiune, anxietate sau singurătate va fi înlăturată. Durerea în gât, flatulențele sau problemele cu oasele vor fi și ele remediate.

text: Ștefana Macovei
sursă: higherperspectives.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.