Cercetătorii susțin că un pahar de vin înainte de culcare te ajută să slăbești

0

Dacă eşti una din acele persoane care adoră un pahar de vin înainte de culcare, avem veşti extraordinare pentru tine. Conform unui nou studiu, acel pahar de vin s-ar putea chiar să te ajute să slăbeşti!

După cum susţin cercetătorii de la Universitatea din Washington şi Harvard, vinul conţine o chimicală numită resveratrol care lucrează ca un blocant pentru celulele adipoase. Mai concret, le opreşte să acumuleze grăsime în plus.

un pahar de vin inainte de culcare

De fapt, dacă bei cel puţin două pahare de vin pe zi, acest lucru ar putea să stopeze rata obezităţii cu 70%. Aşa că nu doar ai voie să bei vin, ci chiar se sugerează acest lucru.

De ce să bei seara? Deoarece caloriile pe care le conţine vinul dau senzaţia de saţietate şi reduce astfel nevoia de “a ronţăi ceva”, care este duşmanul numărul 1 când vine vorba de a pune câteva kilograme în plus.

Atenţie! E vorba de un pahar de vin, maxim două şi nu de o sticlă! 🙂

Şi dacă până acum nu ţi-am atras atenţia, cercetătorii de la Universitatea din Danemarca au făcut un studiu din care a reieşit foarte clar că băutorii de vin au o talie mai suplă decât cei care nu consumă regulat.

Iar veştile bune continuă să curgă. Studiul făcut de Harvard, pe 20.000 de indivizi, arată că cei care au luat în greutate nu erau băutori de vin.

Nu-i aşa că ştiinţă-i uimitoare? Cred că aceste veşti merită să fie sărbătorite cum se cuvine… cu un pahar de vin, desigur! Până la urmă, asta e recomandarea medicului.

sursă: providr.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.