APARATUL DENTAR INVIZIBIL – alegerea vedetelor

2

“Nu înceta niciodată să zâmbești, nici chiar atunci când ești trist, pentru că nu se știe cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău”,  scria Gabriel Garcia Marquez câștigătorul premiului Nobel pentru literatură. Și întradevăr, ce poate fi mai frumos decât un zâmbet? Toată lumea îl recunoaște și îl apreciază, indiferent de limba pe care o vorbește. Dar câți oameni se feresc să zâmbească din cauza problemelor dentare ?

Multe persoane se tem de tratamentul ortodontic, pe deoparte din cauza aspectului inestetic al arcurilor și al breckets-urilor metalici, al durerii asociate cu acestea, iar pe de altă parte pentru că se gândesc că un tratament ortodontic funcționează doar la copii.

Nimic mai greșit! Nu numai că se poate trata indiferent de vârstă, dar se poate și într-un mod estetic și confortabil cu aparatul ortodontic numit Invisalign. Pentru că este invizibil, foarte confortabil și ușor de purtat, aparatul dentar Invisalign este extrem de popular în rândul vedetelor.

Justin Bieber, Sheryl Cole, Eva Longoria, Gwen Stefani, Jessica Biel, Gisele Bundchen, Tom Cruz, Katherine Heigl, Serena Wiliams, Oprah Winfrey, Cameron Diaz, sunt numai câteva din starurile care au finalizat cu succes un tratament ortodontic cu Invisalign.

Foarte apreciat în SUA, Invisalign a câștigat în ultimii ani mult teren și în Europa, ajungând în urmă cu doi ani și în România.

Invisalign este un aparat ortodontic de ultimă generație care constă dintr-o serie de alignere individualizate pentru fiecare pacient în parte. Acestea sunt realizate dintr-un material plastic special,  transparent și foarte ușor de purtat, care se așează peste dinți. Schimbând din două în două săptămâni setul de alignere, acestea vor mișca gradual dinții până în poziția finală planificată de medicul ortodont.  În comparație cu sistemele clasice de tratament ortodontic care folosesc brecketsi și arcuri  metalice, sunt fixe, pot irita mucoasa orală, necesită mai mult efort la igienizare și impun restricții alimentare, Invisalign prezintă o serie de avantaje. Este aproape invizibil, nimeni nu va observa că pacientul poartă un aparat ortodontic. Materialul din care sunt realizate alignerele ( SmartTrack ) este foarte ușor și subțire, ceea ce-l face confortabil la purtat.

Este un aparat mobil, se poate îndepărta pentru igienizare și în timpul meselor, astfel încât nu există restricții la vreun aliment și nu există riscul de demineralizari, carii sau inflamații gingivale asociate atât de des cu aparatele ortodontice clasice.

O altă particularitate a acestui sistem constă în planul de tratament virtual, numit Clincheck. Acesta se realizează prin scanarea digitală a mulajului dentar de unde rezultă un model 3D al dinților. Se poate astfel vizualiza fiecare etapă a tratamentului ortodontic planificat de medicul ortodont precum și rezultatul final al tratamentului, înainte de începerea acestuia.

Aparatul dentar Invisalign rezolvă problemele dentare atât ale adolescenților cât și ale adulților, de la cele mai simple până la cele complexe. Acum puteți beneficia de acest tratament ortodontic și în Timișoara.

Doriți să aflați dacă tratamentul ortodontic cu Invisalign vi se potrivește?

La Clinicile Smile Factory din Timișoara și din București ( www.smilefactory.ro ) puteți beneficia de experiența îndelungată a medicului ortodont Dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic certificat Invisalign cu statut de Platină, cel care a introdus această metodă revoluționară de tratament în România.

Împreună cu echipa sa instruită în occident, Dr. Friedrich Ovidiu Widu a tratat cu succes sute de cazuri cu ajutorul acestui sistem ortodontic invizibil.

 

Clinica Smile Factory, Str.Tiblesului Nr. 7A,

tel : 0256295699, 0730036664,

www.smilefactory.ro

About Author

Altfel.

2 Comments

  1. Avatar

    Recomand cu drag clinica Smile Factory. Port invisalign si efectele au inceput sa se vada. Echipa este profesionista si foarte atenta la problemele pacientului. Multumesc Smile Factory Timisoara!

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.