Lapte de migdale

0

Vrei un desert bun şi fără prea multe calorii? Atunci îţi recomand deliciosul lapte de migdale, pe care îl poţi savura între mese. Un foarte bun antioxidant pentru organism.

Ai nevoie de:

  • un pahar mare de migdale crude
  • două pahare cu apă
  • scorţişoară praf
  • cacao pudră
  • sirop de agave

De asemenea pentru procesul de preparare al acestui desert avem nevoie de un borcan cu gura largă şi de o bucată de tifon subţire.

Modul de preparare este unul foarte simplu. Lăsaţi migdalele peste noapte la înmuiat într-un vas. A doua zi mixaţi-le cu ajutorul blenderului împreună cu pieliţa acestora şi cu apă, iar apoi strecuraţile prin tifonul pus la gura borcanului pentru a îndepărta pulpa rămasă (pe care o puteți folosi sau la brânză raw vegană sau la o prăjitură raw vegană). După ce spălaţi blenderul, puneţi laptele în vasul acestuia cu scorţişoara, siropul de agave, o lingură de pudră de cacao şi mixaţi până ce amestecul devine omogen. De asemenea după gust puteţi adăuga şi banana în deliciosul lapte de migdale. Acesta rămâne proaspăt timp de trei zile în care este indicat să fie consumat.

text: Andrada Tudosi
sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.