Bombițe raw vegane

0

O reţetă raw vegană simplă ca … “bună ziua”, care garantat îţi va îndulci viaţa fără prea multe mustrări de conştiinţă. Tot ce-ţi trebuie, ca la orice reţetă raw vegană, e un blender puternic.

Ai nevoie de:

  • curmale
  • 2 linguri de cacao sau pudră de roşcove
  • esenţă de rom (opţional)
  • o cană de migdale
  • fulgi de cocos
  • miere (opţional)

Se lasă peste noapte curmalele la înmuiat. Gramajul diferă în funcţie de cantitatea de bombițe pe care vrei să le faci. Prima oară, se dau prin blender curmalele rehidratate şi stoarse în prealabil, până se fac pastă. Se macină apoi migdalele… nu trebuie făcute făină, dar nici să nu rămână foarte mari. Se amestecă curmalele cu migdalele într-un bol mai mare, se adaugă 2 linguri de cacao sau pudră de roşcove (înlocuitorul raw la cacao), esenţă de rom, o cană de fulgi de cocos şi pentru cine preferă mai dulce, miere, după gust. Eu prefer să renunţ la miere… curmalele sunt în general destul de dulci. Urmează rulatul lor, la mărimea pe care o preferi şi datul lor prin cocos … E atât de simplu şi atât de delicios în acelaşi timp. Poftă bună! … şi am uitat să-ţi spun să nu-ţi faci griji din cauza caloriilor … dacă nu sunt mâncate în exces sau în cantităţi industriale, nu îngraşă.

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.