Singur în luna iubirii?

0

Este acea perioadă din an în care simţi cel mai acut lipsa jumătăţii tale… Luna iubirii, când totul se preschimbă în floricele, inimioare, jucării de pluș şi declaraţii de iubire sub clar de lună.

Acestea fiind spuse, ai două opţiuni. Fie stai şi îţi plângi de milă într-un colţ al camerei, fie sărbătoreşti iubirea din viaţa ta aşa cum se cuvine. Până la urmă cine te iubeşte mai mult decât tu însăţi şi pe cine iubeşti mai mult dacă nu pe tine?

Ca norocul, anul acesta, V Day cade într-o zi de weekend, iar de Dragobete sunt convinsă că îţi poţi convinge şeful să-ţi dea o zi liberă pe care să o petreci răsfățându-te.

Aşa că sari peste partea în care stai singur/ă în casă şi îţi plângi de milă şi oferă-ţi o zi plină de iubire şi distracţie.

EA

 

 1. Dacă aştepţi de mult oportunitatea să-ţi petreci o zi la un spa pentru a te relaxa cum se cuvine sau la un salon de înfrumuseţare pentru o schimbare de look, acum e cel mai potrivit moment să te răsfeţi şi să-ţi arăţi cât de mult te iubeşti… până la urmă, corpul tău e un templu şi cum altfel să-l slujeşti mai bine?
 2. O carte bună te unge pe suflet şi îţi schimbă ziua. Aşa că pune mâna pe o carte romantică cu un final hollywoodian şi ridică-ţi moralul citind despre fete salvate în ultimul moment de un prinţ călare pe un cal alb, modern.
 3. Să nu ignorăm cea mai bună terapie- shoppingul- care poate scoate pe oricine din cea mai mizerabilă stare şi să-l propulseze pe norişori de catifea, caşmir… mătase. Până la urmă dacă tot nu a trebuit să cheltui bani cumpărând cadouri de V Day, sunt convinsă că o pereche de pantofi noi îţi vor oferi o altă perspectivă … poate cu 10 cm mai “largă”?
 4. Nimic nu se compară cu o zi pe care să ţi-o petreci redescoperind oraşul. Poţi începe ziua lenevind lung în pat, apoi o baie cu bule alături de uleiuri aromatherapy care să-ţi cimenteze zâmbetul pe buze și ești pregătită pentru o plimbare lungă prin locurile pe care poate le iubeai în studenţie şi nu ai mai avut de mult ocazia să le vizitezi… un parc, o zonă, o galerie de artă, un local preferat cu cafea pe gustul tău sau un ceai negru sunt convinsă că îţi va da energia de care ai nevoie să-ţi continui (re)explorarea.
 5. Un film bun sau o piesă de teatru de calitate face cât o mie de întâlniri… Aşa că, petreceţi ziua îndrăgostiţilor reîndrăgostindu-te de teatru sau oftând la un film siropos.
 6. O petrecere a “burlăcițelor” poate fi o idee extraordinară. Adună-ţi prietenele singure şi faceţi-vă de cap la un pahar de vin bârfindu-vă foştii. Până la urmă ce poate fi mai amuzant decât să râzi prosteşte de greşelile din trecut?
 7. Cum altfel să te simţi bine dacă nu făcând bine? Cum te-ai simţi dacă ai primi un buchet de flori de la un admirator secret de ziua îndrăgostiţilor? De ce nu ai face anul ăsta pe Cupidon şi să trimiţi un buchet de flori unei prietene singure cu un bileţel semnat: Un admirator secret? O să te simţi de milioane când o să te sune din al nouălea cer să-ţi povestească ce lucru minunat i s-a întâmplat azi. Iar dacă asta ţi se pare prea mult, orice faptă bună pe care vrei să o faci cu siguranţă îţi va ridica moralul şi te va urca puţin printre norişori … chiar şi dacă e vorba să oferi puţină iubire animalelor străzii printr-un sac de mâncare. Recunoştinţa din partea lor te va face să te simţi minunat.
EL

 

 1. Nu ai cum să fii singurul băiat singur din gaşcă anul acesta. Ce ar fi să-ţi inviţi toţi prietenii care încă nu şi-au găsit jumătatea la un joc de poker. Cine ştie? Poate câştigi şi ceva bănuţi din toată afacerea asta.
 2. Dacă ai chef să-ţi petreci ziua îndrăgostiţilor în casă, singur, cu siguranţă te poţi bucura din plin de un film de acţiune, o pizza mare şi câteva doze de bere. Până la urmă cum altfel să te îmbărbătezi dacă nu printr-o delectare cu celebrele filme precum Pulp Fiction, Fight Club sau The Godfather?
 3. Dacă eşti un împătimit al cărţilor, sunt convinsă că o zi cu Dune de Frank Herbert în braţe o să fie una memorabilă.
 4. Întotdeauna trebuie să vezi partea bună a lucrurilor. Anul ăsta nu a mai trebuit să cheltui o mică avere pe flori, cadouri şi ciocolată. Aşa că, poate e timpul să-ţi faci tu un cadou … poate ceva pe care ai pus ochii de mult … un telefon nou, un ceas, sau noul joc pentru PS4?
 5. Dacă ai chef de ieşit în oraş, fă o reuniune cu “camarazii” tăi de singurătate şi ieşiţi într-un club … cine ştie, poate nu te duci singur acasă până la urmă.
 6. Dacă ai pus ochii pe cineva, acum e momentul perfect să treci la acţiune şi să-i trimiţi un mesaj sau să-i dai o întâlnire. Un first date reuşit o să îţi întărească încrederea în tine, iar pe termen lung… poate la anu’ o să vă aniversaţi împreună ziua îndrăgostiţilor.
 7. Noroc de tine că anul asta V day cade într-o zi de weekend … ce ar fi să-ţi faci bagajele şi să ieşi din oraş, să schimbi puţin peisajul? Poate chiar să laşi în urmă graniţele ţării şi să descoperi o altă cultură. Până la urmă, într-un weekend poţi face multe şi vedea şi mai multe.

Dacă anul acesta eşti singur/ă de V day şi Dragobete, nu dispera… până la urmă sunt o mie de lucruri amuzante pe care le poţi face şi fără o persoană de sex opus lângă tine şi sunt convinsă că eşti o persoană creativă şi o să profiţi din plin de aceste două zile dedicate iubirii.

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.