One night stand: pro şi contra

0

Toate argumentele pro şi contra ale unui one night stand pot fi privite într-un fel sau altul. Un one night stand nu este întotdeauna ceva rău. De fapt, poţi învăţa o mulţime de lucruri despre tine în urma unei astfel de experienţe. Dacă te gândeşti să ai parte de o aventură de-o noapte cel puţin o dată în viaţă, atunci ar fi bine să analizezi argumentele pro şi contra pentru a şti exact la ce să te aştepţi.

  1. PRO: nici o implicare emoţională. Cel mai mare „pro” al unei aventuri de o noapte o reprezintă faptul că nu ar trebui să existe nici un fel de implicare emoţională. Ştiu că o mulţime de liste cu argumente pro one night stands încep în felul acesta, dar te asigur că lipsa implicării emoţionale reprezintă un mare atu. Dacă îţi doreşti să nu fii tu însuţi şi să renunţi la emoţii pentru o noapte, atunci aceasta e soluţia!
  2. PRO: nu e ciudat. Cum ai putea să te simţi ciudat cu o persoană pe care nu o cunoşti cu adevărat şi pe care nu ai de gând să o mai revezi? Acesta este cu siguranţă un pro al aventurilor de o noapte. Nu numai că ai parte de sex, dar poţi să-ţi pui în practică fanteziile fără să te simţi stingherit/ă.
  3. PRO: o partida de sex „mind-blowing”. Un one night stand provoacă multe senzaţii, dar poate cea mai puternică dintre toate este fiorul, acea surescitare care duce, aproape întotdeauna, la partide de sex fierbinţi. Şi chiar dacă partida de sex nu este, în sine, extraordinară, fiorul aventurii de o noapte îi va ţine loc cu succes.
  4. PRO: îţi creşte încrederea în tine. Desigur că o să te simţi bine! Cineva a ales să renunţe la planurile sale şi să fie cu tine în noaptea respectivă!
  5. PRO: senzaţia de libertate şi independenţă. Dacă tocmai ai ieşit dintr-o relaţie nereuşită în care te-ai simţit ca la închisoare, o aventură de o noapte te va face să te simţi complet liber/ă. Acelaşi lucru se întâmplă şi dacă nu ai trecut prin experienţa relaţiei nereuşite. În cazul unui one night stand, tu deţii controlul.
  6. CONTRA: bolile cu transmitere sexuală. Înainte de a te decide că vrei să ai o aventură de o noapte, trebuie să te gândeşti şi la riscuri. Iar BTS-urile sunt, cu siguranţă, un risc destul de mare, în special în cazul unui one night stand, când nu cunoşti trecutul sexual al partenerului. Trebuie să-ţi aminteşti întotdeauna să foloseşti protecţie.
  7. CONTRA: posibilitatea de a te ataşa de partener. Li s-a întâmplat multor persoane, deci trebuie să fi conştient/ă de asta, deoarece ataşamentul de partenerul cu care ai avut un one night stand va complica lucrurile.
  8. CONTRA: partenerul nu te cunoaşte. Partenerul pe care l-ai ales pentru aventura ta de o noapte nu va ştii care sunt fanteziile tale, ce îţi place şi ce nu. Dacă nu vei spune nimic, acesta nu va putea să ghicească ce vrei, iar one night stand-ul tău s-ar putea transforma într-o experienţă banală sau chiar neplăcută.
  9. CONTRA: s-ar putea transforma într-un obicei. Poţi deveni dependent de aventurile de o noapte, mai ales dacă nu eşti într-o relaţie, iar de astfel de dependenţe poate fi foarte greu să scapi. Acel fior, acea surescitare despre care vorbeam mai sus, poate deveni o senzaţie pe care o vei căuta în mod frecvent. De aceea, o aventură de o noapte ar trebui să rămână o aventură, nu să se transforme într-un obicei.
  10. CONTRA: posibilitatea de a te reîntâlni cu partenerul. După ce ţi-ai pus în practică toate fanteziile şi te-ai dezlănţuit complet în pat cu o persoană necunoscută, îmi vine greu a crede că ţi-ai dori să o mai revezi.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.