Limbajul secret al femeilor – ce spun ele și ce vor de fapt

0

De câte ori femeile spun ceva, dar de fapt, vor cu totul și cu totul altceva? Limbajul feminin este unul enigmatic, pe care puțini îl pot descifra. Motivele pentru care femeile nu spun totul direct sunt diverse. Poate își folosesc diplomația pentru a nu răni cealaltă persoană. Sau poate vorbesc cu subînțeles tocmai pentru a testa abilitățile partenerului de viață. Ori vor să pară misterioase și să găsească bărbatul potrivit care să le înțeleagă. Sau poate vor să evite o confruntare directă sau o ceartă. Oricum ar fi, femeile au un limbaj propriu și cu toții știm asta. Iar vouă, bărbaților cărora vă este greu să le înțelegeți, vă venim în ajutor cu un mic ghid: Ce spun femeile și ce vor ele de fapt?

Eternul „Nu am nimic, nu sunt supărată!” – dacă o femeie îți spune asta, atunci să știi cu siguranță că este supărată. Așa că nu poți face decât să îi cumperi o cutie de bomboane sau un buchet de flori și să încerci să o împaci.

„Trebuie să vorbim!” – de cele mai multe ori, asta înseamnă că s-a întâmplat ceva grav. Ori vrea să discute cu tine o problemă pe care tu să o rezolvi, ori ai greșit cu ceva și deja trebuie să te gândești la o cale de împăcare.

„Lasă-mă în pace!” – fă orice, numai nu o lăsa în pace. O femeie care spune asta dorește atenția ta.

„Am nevoie de o pauză!” – adică „Vreau să mă despart de tine!”

„Sunt plictisită!” – când spune asta, o femeie dorește să fie scoasă din rutină. Și nu mă refer să îi recomanzi un nou serial, ci să fii spontan: scoate-o la cină, du-o un weekend la munte sau participați la niște cursuri împreună. Fii inventiv!

„Cum arăt?” – răspunsul nu poate fi altul decât „Extraordinar/Ești cea mai frumoasă etc.” Ea știe că arată bine, dar are nevoie să se asigure că și tu știi asta.

„Nu sunt pregătită să am o relație!” – prin asta, o femeie vrea să spună că nu se vede alături de tine și că niciodată nu o va face. Cel mai probabil veți rămâne la stagiul de prieteni și nimic mai mult.

„Nu mă supăr să plătesc eu în seara asta.” – cu mici excepții, nici unei femei nu îi convine să plătească jumătate sau chiar toată consumația atunci când ieșiți în oraș, mai ales la începutul relației.

„Nu mai avem pâine/lapte/cereale etc.” – înseamnă să te îmbraci și să mergi, din proprie inițiativă, până la magazinul de lângă bloc și să cumperi ce este nevoie.

sursă foto: freepik.com

About Author

Andreea Corneanu

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.