Iubirea bate filmul

0

Totul a început pe platourile de filmare. S-au văzut, au jucat împreună în filme pe care le îndrăgim, iar apoi iubirea s-a așezat între ei cu gânduri serioase. Însă Hollywood-ul este un loc al schimbării, al noului. Este locul în care nici măcar dragostea nu durează până la adânci bătrâneți. Chiar dacă fiecare poveste amoroasă a adus cu sine povești pe care le absorbim până la ultima simțire, nu toate ne lasă un gust dulceag în suflet.

În timp ce se turna ”Mr. & Mrs. Smith”, Brad Pitt și Angelina Jolie au avut ocazia să lucreze împreună, iar fiorii unei noi iubiri s-au strecurat printre ei, deși actorul era căsătorit cu actrița Jennifer Aniston. După pronunțarea divorțului cu Jennifer în 2005, Pitt și-a continuat relația cu Jolie, deși cei doi susțin că el nu a fost implicat în relații extraconjugale. La ani distanță de acest incident cu 6 copii în casă, multe realizări și noul film ”By the Sea” ce urmează să apară în acest an, mixul Brangelina este unul dintre cele mai trainice și mediatizate cupluri de la Hollywood.

brad pitt si angelina jolie

După prietenia instalată între Ben Affleck și Jennifer Garner prin intermediul filmelor ”Pearl Harbor” (2001) și ”Daredevil” (2003), cei doi s-au căsătorit în 29 iunie 2005 într-o ceremonie privată. După două fete și un băiat, dar și o căsătorie de aproape un deceniu, cei doi au divorțat în vara acestui an, cu o zi înainte de ceea ce putea fi numită aniversarea a 10 ani de căsătorie.

Ben Affleck si Jennifer Garner

Deși relația lor nu a început decât la câțiva ani distanță, Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au văzut pentru prima dată pe platourile filmului ”The Fresh Prince of Bel-Air” în 1994. Deși actrița nu a primit rolul pentru care venise, fiind considerată prea scundă, între cei doi s-a legat o relație de prietenie. La o cină care a avut loc la mult timp după această întâlnire, Jada spunea despre Smith că ”puștiul se transformase mult”. De la oficierea căsătoriei în 1997, cei doi încă formează un cuplu.

will smith si jada pinkett

Pentru iubitorii filmelor cu vampiri, relația dintre Robert Pattinson și Kristen Stewart nu este una secretă. Deși gurile rele spun că relația dintre cei doi a fost doar o strategie de marketing, adevărul a ieșit la iveală în 2012. Actrița a fost fotografiată împreună cu regizorul filmului ”Snow White and the Huntsman”, iar în urma apariției acestor fotografii, Stewart și-a cerut scuze în mod oficial tuturor celor cunoscuți, mai ales lui Pattinson.

În 2010, pe platourile filmului ”Green Lantern” se năștea o altă iubire care i-a împins pe Blake Lively și Ryan Reynolds să-și spună da la doi ani după această întrevedere. Deși actorul avusese o relație anterioară cu focoasa Scarlett Johansson, a preferat-o pe blonda Blake, cu care are și o fetiță. Chimia dintre cei doi se vede cu ochiul liber, sperăm să și țină.

Gurile rele din industria de la Hollywood nu contenesc cu prezicerea unui sfârșit pentru fiecare nouă relație care se înfiripă între protagoniștii lor și din păcate, prea puține sunt cele care rezistă în timp. Întrebarea pe care ne-o adresăm noi, muritorii de rând, este una simplă: “Oare cum se simte iubirea la Hollywood?”

About Author

Avatar

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.