Ce să porți ca să pari mai atractivă, conform științei

0

O să încep acest articol cu un lucru foarte important de ţinut minte- ceea ce te face cu adevărat să fii sexi este să fii tu însăţi în orice moment al vieţii tale.

În fiecare primăvară şi toamnă, revistele sunt pline cu sfaturi despre ce să porţi şi liste despre obiecte vestimentare de evitat, toate făcute după ultimele trenduri care sunt gândite cu un singur scop- să facă femeile să fie mai frumoase şi mai fashionable ca niciodată. Mai nou, cercetătorii în domeniu au aruncat un ochi asupra acestor trenduri şi au ajuns la concluzia că sunt câteva lucruri pe care orice femeie le poate face ca să arate mai atractiv.

Roşu… totul roşu

Ei bine, nu chiar totul roşu, dar se pare că purtând această culoare într-un mod predominant te face să arăţi mai atractiv. Conform unui studiu al Universităţii din Rochester publicat în Jurnalul de Personalitate şi Psihologie Socială, culoarea roşu intensifică atracţia masculină. Acest lucru se aplică şi în cazul buzelor roşii.

Rochiile mulate

Ştiu că sună ciudat, dar cercetătorii chiar au alocat timp unui asemenea studiu. Şi el sună în felul următor: “dacă vrei să cucereşti un bărbat, poartă rochii mulate care îţi pun în valoare formele feminine” Cercetătorii de la Universitatea Victoria din Wellington, Noua Zeelandă au descoperit că rochiile care scot în vedere contrastul dintre talie şi şolduri şi pun în valoare sânii vor atrage cu siguranţă ochii oricărei persoane.

Tocuri înalte

Nu doar tocuri, ci tocurile cât mai înalte. Conform unui studiu din arhivele comportamentului sexual, purtarea tocurilor scot în evidenţă picioarele, gambele şi fesele. Acest lucru cu siguranţă te face să pari mai atractivă. Aşa că, nu mă crede pe cuvânt, scoate tocurile data viitoare când ieşi în oraş şi testează această teorie.

Bluze fără mâneci şi maiouri

Întotdeauna am crezut că dacă îţi arăţi picioarele unui bărbat e suficient să-i atragi atenţia, dar se pare că m-am înşelat. Conform unui studiu recent făcut de Universitatea din New South Wales, tricourile fără mâneci, topurile, rochiile şi tot ce se poate purta fără mânecă, te vor face mai atractivă pentru bărbaţi. Dacă îţi pui în valoare mâinile tonifiate şi bine lucrate îţi vor da un aer de sănătate ceea ce duce inevitabil la un nivel mai crescut de atractivitate- ştiţi şi voi cum e cu fertilitatea, virilitatea şi toate informaţiile ce le avem întipărite în ADN încă din vremuri preistorice.

Cu ce ne alegem după toate aceste informaţii? Ei bine, conform noilor studii ştiinţifice sunt anumite lucruri pe care le putem face să fim mai atractive. Cu toate acestea, tot mai mulţi stilişti spun că ceea ce te face cu adevărat atractivă este încrederea în tine şi faptul că te simţi bine în pielea ta. Poţi să porţi ce îţi sugerează trendurile şi studiile dar dacă nu te simţi confortabil, se va vedea la exterior.

sursă: sciencedump.com

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.