5 mituri despre bărbați

0

1. Bărbaţii se gândesc la sex o dată la 7 secunde

Maşini. Telefoane. Bani. Pizza. Fotbal. Tv. SEX. Prietenă. Familie. Cumpărături. Carieră. Odihnă. Gadgeturi. SEX. Filme. Muzică. Politică. Competiţie. Bere. Credit. SEX… Aşa se derulează procesul gândirii bărbăteşti sau cel puţin aşa cred cei mai mulţi.
Dacă luăm în calcul că omul normal stă treaz în jur de 16 ore pe zi, ar însemna că ne gândim la sex mai mult de 8000 ori pe zi. Mult, nu crezi?
În urma studiilor recente efectuate de o universitate din Ohio, tinerii se gândesc la sex în medie de 19 ori pe zi, adică aproape la fel de mult cât se gândesc la mâncare şi somn.

2. Sperma îngraşă

DA, dacă se numeşte sarcină.
Lichidul seminal conţine apă şi nutrienţi, precum vitamina C, calciu şi magneziu.
Ce efect va avea asupra taliei tale? Niciunul, valoarea calorică a unei ejaculări este de aproximativ 5 calorii.

3. Dacă îţi razi părul facial sau cel din cap, va creşte mai des şi mai aspru

Firul de păr are funcţia de a proteja capul, este format din proteină fibroasă şi keratină şi nu dispune de terminaţii nervoase.
Corpul tău nu ştie că ţi-ai ras barba cu 2 cm pentru că nu are posibilitatea să comunice această informaţie.
Motivul pentru care pare mai închis şi mai gros este pentru că nu a fost expus la soare sau alţi factori de mediu. Odată ce va creşte va arata identic înaintea tăierii.

4. Bărbaţii cu laba piciorului mare o au …

Există o credinţă, complet falsă, conform căreia bărbaţii cu piciorul mare au de asemenea penisul mare. Dezvoltarea penisului şi a degetelor de la picioare, precum şi cea a clitorisului şi a degetelor de la mâini, este influenţată de aceeaşi genă. Însă lungimea unuia nu prezice lungimea celuilalt membru.
Cu siguranţă nu poţi aproxima dimensiunea penisului doar privindu-i picioarele.

5. Celibatarii au o viaţă sexuală mai bună decât cei însuraţi

Se spune că bărbaţii o dată ce s-au “nenorocit” au parte de partide de amor fără năbădăi.
Dimpotrivă, potrivit unui studiu efectuat în 2006 de “Naţional Opinion Research Center”, bărbaţii însuraţi sunt între 28% şi, atenţie, 400% mai activi sexual decât celibatarii.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.