4 semne că nu o să-l mai vezi niciodată

0

Totul mergea atât de bine (sau cel puţin aşa credeai tu)… Ai cunoscut pe cineva şi te-ai aruncat cu capul înainte în jocul întâlnirilor… mai ales că la început totul pare atât de uşor, şi parcă atracţia e acolo fără să trebuiască să faci nici un efort. Dar, dintr-o dată, în timp ce în mintea ta se conturează numai imagini în care voi doi sunteţi pe un câmp de flori fugind unul spre celălalt în slow motion, el începe să se poarte ca un veritabil… măgar. Şi nici măcar nu ai ajuns la partea în care erau eliberaţi porumbeii sau în care vioarele vă acompaniau pe fundal povestea de iubire. Parcă te-ai transformat într-o fantomă… şi când spun asta, nu mă refer la modul romantic din filmul Ghost.

Din păcate, această modalitate de a încheia o relaţie este întâlnită destul de frecvent în zilele noastre. E ca şi cum încerci să dai jos un bandaj, foarte încet şi într-un mod foarte dureros cu toate că rana ce o acoperea încă nu sa vindecat… pe scurt, e o modalitate lașă de a încheia socotelile cu celălalt.

Nu e nevoie decât de puţin curaj să frângi inima cuiva… dar măcar oferi şansă celuilalt să meargă mai departe. În schimb, eşti ţinut încă legat într-o relaţie ce nu are viitor şi torturat într-un mod continuu cu gânduri despre sentimentele celuilalt.

Ei bine, dacă te-ai săturat de timp pierdut pe relaţii fantomatice cu persoane care nu fac altceva decât să te încurce, urmăreşte semnele de mai jos şi fuuugi cât te ţin picioarele.

1. Îşi face planuri cu tine, dar amână sau anulează în ultimul moment.

Sustragerea constantă e primul semn că urmează o relaţie fantomatică (e un fel de-a spune … treci peste). Acest lucru subliniază clar două lucruri… 1) o lipsă totală de entuziasm şi 2) dorinţa lui de a te avea lângă el (egală cu 0 în cazul de față). E cât se poate de clar, nu este destul de entuziasmat de tine/relaţie încât să te vrea lângă el dar nici nu vrea să pună punct în caz că vrea ceva într-o noapte.

2. E tot timpul “ocupat”.

Mda… treaba asta merge mâna în mâna cu sustragerea. E de-a dreptul enervant când cineva nu poate spune simplu şi clar: “nu vreau să fiu cu tine”. În schimb, se comportă ca şi cum ar vrea să fie cu tine, dar datorită circumstanţelor pur şi simplu nu se poate. Cel mai probabil te pregăteşte pentru… punctul următor.

3. Faptul că e toooot timpul ocupat, nu-l opreşte să-şi mai facă din când în când apariţia în viaţa ta… bineînţeles, când îi e lui convenabil.

Asta înseamnă că se întâlneşte prin rotaţie cu fetele pe care le ţine legate de el, dar nu dă nici un semn de bine când vine vorba de o relaţie. Mă rog, poate vrei un prieten cu beneficii, dar chiar şi în cazul ăsta, trebuie să semnaţi amândoi termenii şi condiţiile. Dacă tu vrei o relaţie şi el face pe Houdini, cel mai bine e să rupi totul din rădăcină.

4. Trece tot mai mult timp între mesaje sau apeluri.

Dacă primele semne nu au fost destul de evidente pentru tine şi ai ajuns până aici, actul lui perfect de dispariţie e aproape complet.

Cu siguranţă speră că printr-o sustragere “subtilă” ca un picamer tu vei deveni tot mai puţin interesată de el şi într-un final veţi înceta să mai vorbiţi. E clar că o astfel de persoană nu are curajul să-ţi spună franc în faţă şi se aşteaptă ca prin comportamentul lui să te facă pe tine să pleci, să nu fie el nevoit să plece… din “relaţie” evident.

Cu cât îl prinzi mai repede şi îi descoperi “jocul” cu atât mai repede îţi poţi face o ieşire mai plină de demnitate.

Oricum, de ce ai vrea să stai lângă cineva care te trateză cu imaturitate şi lipsă de respect?

sursă: thoughtcatalog.com
sursă foto: shutterstock.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.