10 semne că te înșeală

0

Studiile arată că de-a lungul vieții 50% dintre bărbați înșeală cel puțin o dată.

Se poartă diferit, dar nu știi de ce… telefonul îi sună în timpul nopții, dar nu are o explicație clară… îl prinzi cu minciuna, dar dă vina pe oboseală. Dacă ai un gol în stomac și ai o presimțire că te înșeală nu mai sta cu mâinile în sân și fi atentă la următoarele indicii:

Indiciu numărul 1

De la o vreme petrece mai mult timp în fața oglinzii, urmărește tendințele modei și se îmbracă mai fancy decât o făcea până acum, face duș mai des și mai tot timpul miroase ca o floare de primăvară, ba chiar își spală propria lenjerie. Dacă bărbatul din viața ta dă mai multă atenție aspectului fizic și pe deasupra își mai face și un abonament la fitness, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare.

Indiciu numărul 2

Inventează scuze să iasă din casă și îl interesează tot felul de activități noi pentru care nu are o explicație logică. Tot mai des face ore suplimentare iar schimbările de dispoziție sunt la ordinea zilei, ba e nervos, ba e super drăguț. Se oferă să dea o fugă la cumpărături, iar când se întoarce acasă coșul e aproape gol.

Indiciu numărul 3

Dacă e atât de entuziasmat de noua colegă de muncă, o vorbește frumos și o laudă constant și profită de fiecare ocazie să aducă numele ei în conversație, ar fi timpul să-ți tragi un semn de alarmă. Mai ales că în ultima perioadă ieșirile din weekend au devenit o corvoadă pentru el, iar despre voi vorbiți din ce în ce mai rar.

Indiciu numărul 4

Fetelor un mic pont, dacă devine super protector cu telefonul lui, petrece mai mult timp pe rețelele sociale, mesajele și convorbirile sunt pe agenda lui zilnică, s-ar putea să ascundă ceva. Observi că și-a pus telefonul pe silent și durează mai mult decât de obicei să îți răspundă sau pur și simplu se “ascunde” la baie spunând că vrea să citească presa.

Indiciu numărul 5

Nu va încearca șiretlicul cu durerea de cap, în schimb poate deveni foarte înțelegător când ești într-o dispoziție proastă sau ai avut o zi grea … orice doar să scape de sex. Ai grijă dacă își mărește doza de viagra sau o începe fără vreun motiv întemeiat.

Indiciu numărul 6

Uită unde ați luat cina aseară sau ce film ați văzut în ultima vreme, e atât de confuz încât încurcă informațiile. Îți pune întrebări la care se dă singur de gol, nu mai știe ce a făcut cu tine și ce a făcut cu amanta.

Indiciu numărul 7

Un tip infidel ca el, e mai viclean ca o pisică, ține tot timpul calculatorul curat, e foarte atent cu istoricul web, face totul ca la carte doar doar să nu fie prins. Dar urmele flirturilor lui online pot fi depistate, cu puțină răbdare și ingeniozitate. Du-te pe site-urile de matrimoniale și fă o căutare după numele lui(poreclă), s-ar putea să ai surprize.

Indiciu numărul 8

Știi vorba aia “dacă a făcut-o o dată o va face și a doua oară”. Dacă te-a mai înșelat în trecut cu siguranță e capabil să o facă din nou. Nu are nimic de-a face cu tine, comportamentul trecut e pur și simplu un indiciu al celui actual sau viitor.

Indiciu numărul 9

E foarte ușor pentru o femeie să-și uite o prinzătoare de păr sau o agrafă după duș. Fi cu ochii în patru, știi ce e al tău și ce nu. Dacă bărbatul tău îți cumpără o nouă marcă de parfum pe nepregătite, s-ar putea să fie preferatul celeilalte, folosind aceeași mireasmă nu vei fi suspicioasă dacă o simți la el.

Indiciu numărul 10

Își deschide un nou cont la bancă și nu-ți mai arată fluturașul de la muncă, un semn clar că are niște scheleți în dulap. Probabil dă vina pe criza economică sau cheltuieli legate de muncă, dar are pe undeva chitanțele bine ascunse. Dacă iese înaintea poștașului să ridice corespondența ai un motiv de îngrijorare.

 

Sursă foto: dollarphotoclub

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.