Xonia – cover story

0

Ne-am întâlnit cu Xonia în cadrul unui eveniment la care era invitată specială. Simplă și naturală, în același timp cochetă și sofisticată și-a făcut timp să ne răspundă și nouă la câteva întrebări. Ne-am așezat în grădină cu toți ochii ațintiți asupra ei și totul a decurs foarte natural. O persoană deschisă și plină de energie, mereu zâmbitoare și caldă. Vă invităm să o cunoașteți și voi mai bine pe Xonia pe care noi am îndrăgit-o de la prima întrebare.

xonia

Cine te inspiră din punct de vedere muzical?

Îmi plac toate stilurile muzicale şi ascult tot ce apare nou pe piaţă. Nu pot spune că am un stil aparte pe care îl prefer. Îmi place să iau câte puţin de la fiecare artist pe care îl ascult sau întâlnesc la un moment dat. Acest lucru mă ajută să-mi creez stilul muzical personal şi de multe ori reprezintă muza mea atunci când îmi creez propriile piese. Momentan direcţia muzicală care mi se potriveşte este inspirată de muzica din America Latină!

Cum a decurs colaborarea cu J. Balvin pentru piesa “I want cha”?

Totul a decurs natural şi ne-am simţit foarte bine împreună. A ajutat şi faptul că suntem prieteni, noi ne-am cunoscut cu un an înainte ca această colaborare să se întâmple și ne-am dat seama că vrem să lucrăm împreună. Am stat pe platoul de filmare 23 de ore, dar a trecut foarte repede timpul şi pot să spun că nu am simţit nici un strop de oboseală. Când faci lucrurile cu drag ai mult spor. Piesa este produsă în studiourile lui Boier Bibescu, iar textul și linia melodică îmi aparțin, sunt foarte mândră să văd că se bucură de un real succes, iar într-un timp relativ scurt a reuşit să adune atât de multe vizualizări pe youtube, peste 5 milioane în 3 luni de la lansare.

xonia si j. balvin

foto: Silviu Săndulescu

Ce te-a determinat să alegi România şi nu Australia pentru a-ţi lansa cariera muzicală?

Nu pot să zic că a trebuit să fac o alegere la un moment dat. Pur şi simplu aşa a fost să fie. Aici, în România am reuşit pentru prima oară să-mi văd visul împlinit, iar atunci am hotărât să rămân. Am venit în România pentru a participa la Miss Diaspora, în 2008 şi tot atunci am semnat cu Star Management România. În 2009 am reprezentat Australia la Cerbul de Aur după care am semnat cu Universal România. Imediat a urmat piesa “My beautiful one” care pot să spun că s-a bucurat de un foarte mare succes. În acea perioadă ştiam deja că voi rămâne în România să-mi continui cariera muzicală.

Ce-ţi lipseşte cel mai mult din Australia?

Familia este cea căreia îi duc dorul în fiecare zi.

Care este secretul siluetei tale perfecte?

Nu cred în silueta perfectă şi nici în perfecţiune, dacă este să ne ghidăm după standard silueta mea nu este perfectă, însă mă simt bine în corpul meu și am conștientizat că nu toate fetele trebuie să arate 90-60-90. Eu personal militez pentru femeile cu forme, mi se par mai senzuale și mai sănătoase. Prefer o combinaţie echilibrată între sport, alimentaţie sănătoasă, respectarea orelor de somn şi cel mai important o atitudine pozitivă. Oricum pe mine mă ajută foarte mult şi mişcarea care o fac în timp ce repet coreografia cât şi cea din timpul concertelor. Până la urmă, cel mai important lucru este să punem accentul pe sănătate.

Ce-ţi place cel mai mult la viața de artist?

Nu pot să aleg ceva anume care să spun că este un element preferat. Până la urmă viaţa de artist este ceea ce mă reprezintă, asta sunt eu, e viața mea şi nu m-aş vedea făcând altceva.

Există cineva “special” în acest moment în viaţa ta?

(râde) fanii. Primul lucru pe care îl fac dimineaţa e să-mi verific reţelele sociale şi să răspund fanilor, iar ultimul lucru înainte de culcare, la fel. Deocamdată fanii sunt cei mai speciali în viaţa mea.

Momentul sincerităţii: cât de des te cauţi pe google?

Sinceră să fiu, nu am timpul necesar să fac asta. Am o echipă care se ocupă de acest aspect şi mă ţine la curent cu ce se întâmplă, iar când e cazul, mă ceartă (râde). Deși recunosc mai am momente când apăs să văd ce apărut, dar oricum toate materialele ce apar despre mine se centralizează la finalul lunii și ajung și la mine într-o monitorizare, așa că nu-mi scapă nimic.

Ai emoţii înainte de a urca pe scenă?

Întotdeauna. Ceea ce e un lucru sănătos din punctul meu de vedere. Sunt nişte sentimente umane care ne urmăresc la fiecare pas.

Cum scapi de ele?

Nu pot să zic că am o tehnică anume pe care o practic. Pur şi simplu dispar în momentul în care încep să cânt şi mai ales atunci când văd reacţia publicului.

xonia

foto: Cristi Floriganta

Ce melodie cânţi sub duş?
  • Beyonce / Flawless
Culoarea preferată
  • roşu
Stilul preferat
  • clasic
Descrie-te în 3 cuvinte
  • nebună, sufletistă, muncitoare
3 lucruri fără de care nu poţi trăi
  • mama, tata, fratele meu
Destinaţia de vacanţă preferată
  • undeva exotic
Câine sau pisică?
  • câine
Dulce sau sărat?
  • dulce
Artistul / artista cu care ţi-ai dori un duet este…
  • Puya/Raluka

 

 

Cover foto: Cristi Floriganta

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.