Un altfel de PR – Fort Knox Pr

0

Poate ne știți deja. Dacă nu, da-ți-ne voie să ne prezentăm: noi suntem o agenție de PR de nișă, specializată în servicii de consultanță, marketing și, bineînțeles, PR pentru sferele Geek și Cosplay, gaming, comics etc.

Totul a pornit in a galaxy far, far away, când eram prea mică să înțeleg cum stă treaba cu firmele. Pentru existența acestei agenții trebuie să îi mulțumesc lui “the founding father”, adică tatălui meu, care a pornit afacerea în anii ’90. Fast forward vreo 20 de ani, am preluat frâiele și i-am oferit o transformare și o schimbare de identitate, făcând-o singura din țară (până la ora actuală, cel puțin) care să îndrăznească să fie deschizătoare de drumuri, uși și geamuri. Colega și prietena mea Ioana Raluca Popescu locuiește în București, așa că muncim cu drag și spor pe internet.

Fort Knox PR cu bazele puse în Timișoara și cu activitate desfășurată și în București și Germania (pentru că, de ce nu?) e ceva foarte diferit față de tot ce există în domeniu în țară.

Am pornit pe acest drum în urmă cu trei ani și mergem înainte cu capul sus, că altfel nu se poate.

Normal că avem și noi planuri mari, ca orice agenție, dar poate planurile noastre sunt mai îndrăznețe… vrem la Oscaruri, pe covorul roșu, vrem la CNN, vrem în primul rând ca România și presa națională să accepte ceva diferit, pentru că nu intenționăm să ne dezbrăcăm pentru nație și popor. Nu se poate ca ziarele să fie pline de NON-valori și tinerii noștri, ce rup Granițele în număr din ce în ce mai mare, să nu simtă că există și pentru ei cineva sau ceva ce dorește să îi susțină.

Edge And Back

Oficial, Edge and Back, a răsărit în iulie 2012. Până atunci supraviețuia pe la prieteni și prin guest-posts. Motivul apariției? Aveam ceva de spus și am considerat că este timpul să existe o perspectivă din partea cuiva care mănâncă filme și seriale pe pâine. Trăim în lumea pe care o merităm – True Detective; mai nou, trăim într-o lume în care ești atacat dacă ai o părere on-line. Criticii de film îi privesc pe bloggerii cinefili sau pe cinefilii fără titulatură oficială, drept neaveniți în domeniu. Libertatea de exprimare funcționează atâta timp cât taci și îi lași pe alții să-și impună punctul de vedere.

EdgeandBack.ro este un site cinefil de atitudine. Suntem geeks, ne plac filmele blockbusters atâta timp cât nu sunt o pierdere de timp și bani pentru noi. Nu ignorăm noul val, vechiul val, indy movies și tot ce mișună sub soare. Nu jignim dar nu ne este frică să ne spunem părerea.

Cyber-bullying se reflectă enorm în maniera în care unii bloggeri și jurnalisti își păzesc ograda. Nu este loc de alte păreri, nu sunt primite, nu sunt încurajate și în niciun caz nu sunt promovate.

Edge and Back nu se teme de provocări. Edge and Back este un site bilingv. Nu este un blog. Pe Edge and Back nu vei citi păreri despre vreme sau despre Mihaela Rădulescu. Nu suntem un site de cancan. Vei găsi, în schimb, articole despre benzi desenate, filme și actori, interviuri, editoriale, recenzii pentru filme și seriale. We’re geeks and proud. Avem cultură cinefilă și nu ne e rușine sau frică să demonstrăm ce ne poate pielea.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.