Timișoara on Top: Feli

0

Acum câțiva ani când spuneai Feli, te gândeai automat la Vocea României, pe când azi, lista ei muzicală pare că nu se mai oprește: colaborare cu B.U.G. Mafia, Smiley, Puya, Guess Who sau Speak, concerte în toată țara și cel mai nou single Creioane colorate.

Pentru o viață profesională în continuă creștere ai nevoie de multă muncă, determinare și ambiție. Însă aceste calități se răsfrâng și asupra stilului de viață al cântăreței, care a descoperit ce înseamnă să ai grijă de corpul tău pentru o stare de bine.

A fost asemănată cu Adele, iar pe alocuri similitudinile sunt vizibile: talent înnăscut și o atitudine extrem de pozitivă. Însă Feli este o artistă care iese în evidență tocmai prin particularitățile care o definesc: o voce inconfundabilă, zâmbetul mereu pe buze și o carismă aparte. I-am adresat câteva întrebări, special pentru voi.

FOTO: Cristina Ivașcu
STYLING: Diana Dalban
MUA: Bojița Ilici
HAIRSTYLE: Adriana Lucovici, Atelier D’art
LOCAȚIE: Venue

Cum a început această dragoste pentru muzică?

Dragostea pentru muzică a început cred încă din burtica mamei, dragoste pe care am conștientizat-o cam pe la 4-5 ani.

interviu feli

Rochie & accesorii: garderoba personală

Orice persoană luptă pentru a ajunge pe primul loc. Ce ți-ai spus în momentul în care nu ai ajuns în finala de la Vocea României?

Eu nu fac parte din categoria de persoane care vor să fie pe primul loc. Eu fac parte din categoria oamenilor care fac tot ce pot să trăiască momentul prezent. Vocea României a fost o experiență pe care mi-am dorit să o am, pentru că am vrut să simt emoția de pe acea scenă, scenă pe care cei de acasă o văd, scenă pe care concurenții vin și dau tot ce au ei mai bun și unde cei de acasă pot să audă pasiunea cu care cântă fiecare participant. Vorbesc de milioanele de oameni care urmăresc această minunată emisiune. Știam că Vocea României va fi o experiență care mă va învăța multe AȘA DA-uri, cât și AȘA NU-uri, atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Am urmărit să trăiesc momentul și asta s-a întâmplat atât cât a durat călătoria mea la Vocea. Până în semifinală. Nu are sens să spun că m-am bucurat teribil pentru Vizi Imre- finalist al echipei mele. Este un artist și prieten extraordinar.

Care este vocea care te-a inspirat?

Sunt multe voci care m-au inspirat. Una din cele mai (dacă nu CEA MAI) importantă a fost Whitney Houston.

interviu feli

Rochie & accesorii: garderoba personală

Care sunt cele mai dificile momente din viața unui artist?

Știu să îți răspund care ar fi câteva din momentele dificile din viața mea de artist. Pentru că fiecare artist are ritmul și felul lui de a trăi. Cel mai dificil moment pentru mine este, spre exemplu, atunci când merg la studio cu atât de multe idei pentru a compune piese și mi se întâmplă să mă blochez când mă pun să scriu. Pentru că sufletul nu poate fi „pus” întotdeauna pe foaie din varii motive. Unul ar fi că trăiești energetic, super intens și atunci te blochezi.

Momente dificile ar mai fi acelea în care am probleme de sănătate sau sunt răgușită tare și îmi e greu să cânt. Dar mereu Doamne Doamne mă ajută și îmi dă putere să trec peste moment/concert, iar apoi intru în pauză vocală totală câteva zile și apoi sunt ca nouă.

Ar mai fi momentele în care îmi doresc ca ziua să aibă 48 de ore pentru că timpul trece repede și se întâmplă să rămân în urmă cu To Do list-ul, ceea ce nu îmi prea place.

Eu nu fac parte din categoria de persoane care vor să fie pe primul loc. Eu fac parte din categoria oamenilor care fac tot ce pot să trăiască momentul prezent.

Un mesaj pentru cititorii Altfel.

Fiți mândri de revista orașului vostru. Eu una știu că sunt. Să fiți iubiți și sănătoși!

About Author

Avatar

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.