Timișoara on Top: Claudia Ieremia

0

Cele mai frumoase drumuri pe care viața ni le așterne în fața ochilor sunt acelea pe care pornim temători, curioși, dar extrem de entuziasmați. Un astfel de drum spre o carieră în teatru i s-a deschis și Claudiei pe când se afla în clasa a X-a. După vizionarea unui spectacol de teatru cu Emil Hossu și Catrinel Dumitrescu, s-a îndrăgostit iremediabil de această lume fascinantă. Din fericire, în scurt timp, la Casa de Cultură s-au organizat 3 cursuri. Deoarece se considera „neîndemânatică” pentru a se apuca de croitorie iar dansul nu o atrăgea, Claudia a ales cursul de teatru.

Între acest început și până la câștigarea titlului de Cea mai bună actriță în rol principal la Festivalul Național de Comedie, munca și pasiunea au fost pilonii de bază. „Meseria asta se face cu unelte și instrumente diferite, fiecare are o personalitate aparte. Trebuie să-și găsească fiecare drumul, locul.”

Prezența Claudiei se face simțită prin veselie, zâmbete și, deși este o adevărată lady, nu și-a uitat partea ludică. Scenele pe care a jucat au fost numeroase, așa că am adus-o și pe scena Altfel pentru un shooting cu miros de iarnă, asezonat cu gânduri venite din inimă.

FOTO: Cristina Ivașcu
STYLING: Diana Dalban
MUA: Bojița Ilici
HAIRSTYLE: Iulia Cristina Emil
LOCAȚIE: Venue

Ai jucat în peste 50 de roluri în cariera ta de până acum. Care este cel mai drag sufletului tău și din ce motiv?

Oricât de crud ar suna, ultimul rol e cel mai iubit. Pe măsură ce trece timpul, rolurile îmbătrânesc, profilul lor se estompează și devin niște fotografii dragi. Albumul meu de fotografii mai are multe pagini goale.

claudia ieremia interviu

Rochie: Salon Marguerite
Accesorii: Joséphine

Cum reușești să te conectezi de fiecare dată cu alt public?

…..ca de un necunoscut. Îl acostez în întunericul sălii, îi ofer tot ce am și dacă simt că l-am câștigat, la final mă înclin în fața lui. Eu îmi iubesc publicul, e partenerul meu de viață când vine vorba de teatru. Niciodată același, capricios, inteligent și versatil. Pentru el mă îmbrac frumos, mă machiez și ies pe scenă. Mă iubește, îl iubesc.

Spuneai că stai și îți pui multe întrebări. Care este una din acele întrebări la care încă nu ai găsit un răspuns?

Fiecare spectacol mă golește. Dar a doua zi trebuie să fiu ”plină” pentru că am repetiții pentru următorul proiect. Viața mea e o goană și atunci când nu mai am suflu mă opresc și mă întreb: ”toate astea au un rost?”. Încă nu am un răspuns la întrebarea asta.

claudia ieremia interviu

Rochie: Salon Marguerite
Accesorii: Joséphine

După orice spectacol, publicul oferă feedback instant prin ropotele de aplauze sau prin lipsa lor. Dar cum poți știi ce ai făcut bine și, mai important de atât, ce ai de îmbunătățit?

Cel mai bun prieten al meu e instinctul. Și îl ascult. Nu m-a înșelat până acum. Când mă va părăsi, voi părăsi și eu scena.

Viața mea e o goană și atunci când nu mai am suflu mă opresc și mă întreb: ”toate astea au un rost?”. Încă nu am un răspuns la întrebarea asta.

Un mesaj pentru cititorii Altfel.

Visez la o societate cu oameni normali, care se respectă și care își trăiesc viața în armonie. Pentru că armonia lor e și armonia mea. Și totul depinde doar de noi.

About Author

Avatar

Sunt o optimistă convinsă și mi se spune că am un entuziasm molipsitor. Am declarat război oricărui colț de mobilă, acolo unde se râde mult sunt mereu prezentă și încerc să împodobesc lumea din jurul meu cu frumos. Îmi place să cunosc suflete noi, să le observ și să-i descopăr pe oamenii care le poartă. Și, poate cel mai important, îmi place să scriu despre toate acestea.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.