Secrete bine păzite cu Dana Săvuică

0

Cunoscută drept o puternică femeie de afaceri din România, Dana Săvuică și-a câștigat succesul pe parcurs. A debutat în modeling și a continuat în televiziune, devenind prezentatoare și, mai târziu, fondatoare al unui post. Mai mult decât atât, ea și-a creat propria agenție de modele, urmându-și cariera în business și dobândind experiență și statut. Dana a vorbit cu ALTFEL despre mediul de afaceri, despre ascensiunea personală și frumoasele povești pe care le-a trăit de-a lungul timpului.

Cine este Dana Săvuică?

Aceeași întrebare există și pe pagina de Facebook așa că îmi permit să mă caracterizez în câteva cuvinte așa:A woman, free spirit, living life and shooting for the stars!

Cum se simte Dana Săvuică acum când lumea e cu ochii pe ea mai ales în urma Caravanei Trăiește Inteligent? Această expunere nu pare să te obosească, din contră mi se pare că strălucești mai mult ca oricând!

Eu mă simt cel mai bine atunci când sunt conectată cu lumea, virtual dar mai ales față-n față. Avem atât de multe de oferit, de împărtășit încât este o adevărată bucurie când pot să mă întâlnesc cu oameni cu care empatizez și de la care am ce învăța. Caravana Trăiește Inteligent are acest scop, de networking, de a cunoaște și a testa servicii, produse de calitate, de a cunoaște oameni specialiști în profesia lor și care ne pot ajuta să înțelegem mai bine ce înseamnă viața.

interviu Dana Săvuică

Ai devenit un exemplu de om, persoană publică care și-a asumat ceea ce a trăit, a făcut pasul înainte și acum dă mai departe povestea ei de viață! Cum ai reușit aceste lucruri? Care este secretul?

Adolescenta Dana era timidă, femeia de acum este puternică. Am ajuns așa datorită mediului în care am trăit, oamenilor care m-au format, familiei care m-a iubit. Îmi fac cu pasiune job-ul într-un domeniu care este extrem de versatil. Nu mi-am dorit neapărat să devin un trend setter, eu consider că fiecare om este important și că menirea noastră este să fim exemple de urmat în viață, mai ales pentru copiii noștri. Pentru că viața m-a adus în acest punct, acela de a fi persoană publică, cu atât mai mult îmi asum rolul de om care trebuie să fie responsabil prin vorbele și faptele sale.

Ce planuri imediate și pe termen lung ai?

Vreau să devin „călător prin lume” de profesie. Să transform pasiunea mea în job. Am intrat într-un club de călătorii anume ca să pot face acest lucru mai simplu, economisind bani, explorând destinații mai îndepărtate și cunoscând oameni care au aceeași pasiune ca și mine. În același timp, am colaborări cu agenții de travel cât și cu ambasadele unor țări care organizează info trips pentru celebrități, bloggeri și jurnaliști.

Acum plec în Argentina la Săptămâna Modei dar mă voi duce și la cascada Iguazu, una dintre minunile lumii, aflată sub patrimoniul UNESCO. Sper ca, după ce mă întorc, să plec în inima Saharei, în Tunisia. Și tot așa… În același timp, mă ocup de proiectele mele de imagine pentru diferiți clienți, pe care îi promovez prin blogul meu www.danasavuica.ro .

Un mesaj pentru cititorii Revistei ALTFEL?

Fiecare om se naște unic, deci fiecare dintre noi este… Altfel. De ce să fim copie la indigo când deja avem cel mai frumos dar de la Dumnezeu… Unicitatea.

Fiți voi, fiți Altfel!

text: Mihaela Livia Popa

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.