Meet the next fashion guru: Lorand Lajos

0

Lorand Lajos este unul dintre cei mai interesanţi designeri din industria europeană de fashion. Născut în România, şi-a rafinat talentul în Thailanda şi Paris, fiind considerat un geniu al modei printre designerii din Europa. Talentul lui Lorand a fost remarcat la nivel global odată ce Madonna, idolul din tinereţe al acestuia, a cerut permisiunea lui pentru a reproduce designul măştilor făcute de el. Madonna a dorit să le folosească în videoclipul „Living for Love” realizat în 2015 cât şi în concertele care alcătuiesc turneul ei mondial.

Lorand Lajos masca Minotaur

Lorand Lajos locuieşte şi lucrează în Munchen. Creaţiile lui au fost purtate de către Madonna, Lady Gaga, Rose McGowan. A fost stylist-ul Ditei Von Teese, al lui Paris Hilton şi al Petrei Nemcova, de asemenea, a creat campanii pentru Christina Aguilera (Perfume) şi American Express.

Talentatul stilist nu doar că a lucrat cu atât de multe celebrităţi dar a şi creat editoriale- VOGUE Germania, VOGUE Italia, Glamour, Madame, Elle, VISION China, fiind doar câteva dintr-un lung şir de branduri celebre. Lorand a fost consultant pentru  FENDI, Irene Luft şi SWAROVSKI.

Lorand Lajos masina de spalat

Foto: Thomas Sing

Găsește interviul complet pe fashioniac.com

 

About Author

Roxana Sarafolean

,,Numele meu este Rox. Imi plac hainele, bicicletele, muzica, filmele si florile de camp. Sunt o fire energica, incerc sa ma bucur de lucruri marunte, de fapte, de oameni frumosi, speciali si de povestile lor. Acestea nu se pot cumpara cu bani, ceea ce le face sa fie cu adevarat valoroase. Imi place la nebunie sa iau din energia lor sa ma incarc cu pozitivismul si optimismul oamenilor pe care ii cunosc, sa povestesc cu ei, sa ii ascult. Avem atata de multe in comun: Voi aduna toate ideile mele aici, in Altfel si pe blogul personal Fashion Street By Rox http://www.fashoniac.com/ Daca aveti poze care va plac le astept pe sara.folean21@gmail.com sa construim impreuna acest concept despre oameni ca voi, oameni Altfel’’

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.