Lora – de la visuri la realizări

0

Muzica este motivaţia ei supremă, motorul existenţei ei. Un conglomerat de pasiune, dedicaţie şi talent, în continuă mişcare şi dezvoltare, Laura Petrescu – Lora, este genul de artist pe care nu ai cum să nu-l admiri. Noi am avut marea plăcere să stăm de vorba cu ea şi iată ce am aflat.

Eşti un artist foarte cunoscut în România şi nu numai, dar, dacă ar fi să stai de vorbă cu cineva care nu te cunoaşte deloc, nu ştie nimic despre tine, cum te-ai descrie? Cine este Lora?

Sunt un om, în primul rând, care a luptat pentru talentul lui şi pentru a face muzică. Muzica mă defineşte şi cred că fără ea aş fi fost cu totul şi cu totul alta. Sunt o persoană deschisă şi sociabilă, îmi plac lucrurile corecte şi mereu am militat pentru dreptate.

Ţi se potriveşte foarte bine să fii în lumina reflectoarelor, să fii Lora, dar oare ţi-ai dorit vreodată să faci şi altceva? Cine visai să devii când erai mică?

De mică mi-am dorit să cânt. De fapt, tot traseul meu a fost legat de muzică şi mereu am încercat variante astfel încât să fiu cât mai aproape de visul meu. M-au atras şi alte domenii, dar mai mult la nivel de hobby sau curiozitate, nu mă gândeam că o să fac o meserie din ele. Când eram mică, mama mea fiind farmacist, eram pasionată de cosmetică, de creme, îmi plăcea să ştiu din ce sunt compuse toate produsele pe care le aveam în casă, iar mama îmi explica. Acum, peste ani, am ajuns să fac din pasiunea mea o cremă, pe care urmează să o lansez pe piaţă. Va fi o nebunie, o cremă hrănitoare de zi, cu ingrediente 100% naturale.

Care crezi că este cea mai mare realizare a ta de până acum şi care este maximul la care vrei să ajungi?

Cred că cea mai mare realizare a mea este că sunt împăcată şi fericită cu mine. Felul în care eşti la interior influențează exteriorul şi sunt convinsă că noi ne atragem lucrurile în viaţa noastră. Profesional, sunt mulţumită şi fericită, în fiecare zi mă dezvălui în faţa publicului, alta şi alta. Vă las astfel să cunoașteți toate valenţele personalităţii mele, de aici a plecat şi jocul cu Lora şi Laura.

lora interviu

Ce poţi să ne spui despre perioada Wassabi? Ce te-a învăţat acea experienţă?

Că aş putea să am grijă de o gaşcă de fete şi că sunt mai puternică decât credeam! Şi că sunt foarte organizată!

De-a lungul timpului ai avut multe schimbări de look, de stil. Eşti adepta permanentei schimbări sau doar erai în căutarea propriului stil?

Şi urmează să mai fie câteva schimbări de look. În această toamnă urmează să vă mai surprind cu câteva pictoriale inedite. Stilul meu, este ca şi muzica mea, foarte versatil. Îmi place să mă joc şi să combin elemente din zone diferite. Cred că cel mai potrivit cuvânt pentru stilul meu vestimentar este fusion!

Cum ţi se pare peisajul muzical autohton? Ce îţi place şi ce ai vrea să se schimbe?

Mi se pare unul foarte diversificat. Mi-ar plăcea să fie mai mulţi oameni care să lucreze în industrie, aş vrea ca publicul să aprecieze artiştii în funcţie de prestaţia lor artistică şi nu în funcţie de ce li se prezintă prin tot felul de activităţi de marketing. Cred în calitate, nu în cantitate.

Care a fost cea mai dificilă perioadă din punct de vedere al evoluţiei tale ca artist?

Perioada în care mi-am lansat cariera solo, pentru că eram singură. Veneam dintr-o formaţie, oamenii deja aveau nişte aşteptări de la mine.

Cu siguranţă ai perioade extrem de solicitante, care te epuizează psihic şi fizic. Care este trucul tău de a reveni pe linia de plutire?

Sport şi intimitatea căminului meu. Nu mă obosesc concertele, mă obsesc drumurile, care nu sunt tocmai cele mai plăcute. M-am obişnuit cu ritmul alert al vieţii mele.

Ţi-ai dorit vreodată să pleci din România şi să te axezi pe o carieră la nivel internaţional?

Nu-mi doresc să plec din România, dar există deja demersuri în direcţia unei cariere internaţionale.

Dacă ai avea ocazia să stai de vorbă cu artistul tău preferat, cine ar fi acela şi ce i-ai spune?

Bruno Mars, evident să facem o piesă împreună.

lora interviu

Care este cea mai mare teamă a ta?

Cea mai mare temere a mea este să nu pierd timpul!

Ai dublat-o pe Dorothy din Legendele lui Oz: Întoarcerea lui Dorothy. Cum a fost?

O experiență pe care o pot repeta oricând. Mi-a plăcut să întru în pielea personajului!

De ce îţi este cel mai dor din perioada când încă nu erai atât de cunoscută?

De momentele în care te poţi plimba liniştit prin parc fără să fie cineva cu un telefon care te filmează non stop! :))

Ce ne pregăteşti pentru viitor?

Urmează o colaborare cu Sergiu Ferat şi un nou single, cu o nouă schimbare de imagine! Abia aştept să ascultaţi piesele!

Ce ai vrea să le transmiţi cititorilor Altfel?

Să se iubească!

About Author

Aliona Tcaci

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.