Laura Cosoi – despre blogging, cărți, iubire și actorie

0

Laura Cosoi este un nume ce nu are nevoie de prea multe introduceri. La TV, pe scena teatrului, în spaţiul virtual, pe coperţile celor mai cunoscute reviste sau chiar răsfoind paginile cărţii ei “Rămâi la masă?”, cu toţii am descoperit, la un moment dat, o mică părticică din Laura, o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de ambiţioasă. Vă invităm mai departe să o (re)descoperiţi pe Laura, aşa cum este ea: o prezenţă feminină şi naturală, ce te duce cu gândul la vară chiar şi în mijlocul iernii.

Eşti actriţă, blogeriţă, uneori model şi mai nou o autoare de succes. În care din aceste roluri te simţi cel mai bine?

Fiecare rol are farmecul lui. Sunt captivată când descopăr un nou personaj, ador să păstrez contactul cu cititorii blogului meu împărtăşindu-le experienţele trăite, iar bucătăria este locul în care mă relaxez.

Povesteşte-ne puţin despre cartea ta “Rămâi la masă?”. Cum ţi-a venit ideea?

Mi-am dorit să strâng informaţiile despre stilul meu de viaţă (alimentaţie) într-un singur “caiet” şi aşa a apărut jurnalul culinar Rămâi la masă?. Sunt tare încântată că a fost bine primit şi deja primul tiraj se epuizează.

Există planuri pentru o nouă carte pe viitor?

Lucrez încă la idee. Dacă primul volum a fost ca o “carte de vizită” aş vrea ca cel de-al doilea să fie ceva mai aplicat.

Ce te inspiră atunci când găteşti?

Dorinţa şi provocarea de a mixa mirodeniile în cel mai interesant mod cu putinţă. Gustul poate fi spectaculos, chiar dacă găteşti sănătos.

laura cosoi

Trăieşti o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin. Ce te atrage cel mai mult la el şi care sunt planurile voastre de viitor?

Sunt multe lucruri care ne fac să vrem să construim un viitor împreună. Încă ne descoperim şi cred că partea asta îmi place cel mai mult. Dincolo de sentimente lucrăm foarte bine în echipă.

Ai fost declarată cea mai frumoasă femeie din România. Care este secretul tău? Faci ceva special pentru a-ţi menţine frumuseţea?

Sunt norocoasă că Dumnezeu m-a înzestrat cu trăsături pe placul celor din jur. Mie îmi rămâne să lucrez la frumuseţea interioară, să fiu un om bun, să cred în valori adevărate, să trăiesc echilibrat şi să preţuiesc ce mi s-a oferit.

Cât de mult consideri că te-a ajutat frumuseţea în atingerea succesului?

Probabil că aspectul fizic atrage mai mult atenţia asupra ta, te face remarcat în mulţime, dar apoi începe provocarea adevărată. Nimic nu vine întâmplător în viaţa noastră. Trebuie să munceşti ca să poţi demonstra că locul ocupat este bine meritat şi că nu este ceva ce ţine de suprafaţă, ci de profunzime.

Ca şi actriţă, care a fost cel mai dificil rol pe care l-ai interpretat până acum?

Fiecare rol este interesant şi dificil. Căutările şi încercările în descoperirea unui personaj sunt cât se poate de complexe. Există momente când ţi se pare că nu ai să reuşeşti să transmiţi mai departe mesajul prin intermediul personajului tău, că nu eşti pregătit şi atunci intervine instinctul şi inteligenţa. Laşi frica să treacă, te concentrezi, renunţi la ‘nimicurile’ care-ţi ocupă mintea şi ‘sapi’ până ajungi acolo unde trebuie.

Ai tendinţa de a te transforma în viaţa reală în personajele pe care le interpretezi? Cât de mult te poate afecta un rol?

Fiecare personaj este parte din tine, nu sunt inventate. Ele există în interiorul tău, dar imediat ce le descoperi le şi eliberezi. Rolurile îţi afectează viaţa personală pe perioade scurte şi după un somn bun eşti iar “tu”. 🙂

Ce planuri ai anul acesta de Crăciun şi Revelion?

Voi petrece sărbătorile acasă, în familie ca de fiecare dată. Planurile pentru Revelion nu le-am făcut încă.

Ce mesaj doreşti să le transmiţi timişorenilor altfel?

Să găsescă în orice moment un motiv bun ca să zâmbească. 🙂

laura-2-bwMâncarea preferată.
Pastele

Blog sau Facebook?
Blog

Party în club sau o seară liniştită acasă?
O seară liniştită acasă.

Pe scena teatrului sau pe platoul de filmare?
Ambele.

Autorul/cartea preferată.
Îmi plac multe cărţi, dar m-a impresionat de curând povestea lui Momo în “Ai toată viaţa înainte” de Emil Ajar.

Piesa de teatru preferată.
“Faust” şi “Îngropaţi-mă pe după plintă”

 

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.