Fapte bune împreună!

0

Asociaţia Pieces of Heaven se dedică educării şi mobilizării oamenilor în scopul îmbunătăţirii vieţii copiilor săraci şi a animalelor. “Suntem o organizaţie non-profit iar asta înseamnă că ne bazăm în totalitate pe donaţii şi sponsorizări, nu primim bani de la stat sau organizaţii guvernamentale pentru a ne desfăşura activitatea. Credem cu tărie în puterea şi dăruirea oamenilor, oameni ca noi, oameni cărora le creşte inima şi li se luminează ziua în momentul în care fac o faptă bună. Noi suntem aici pentru a face legătura între cei care au nevoie disperată de ajutor şi cei care au posibilitatea să ajute.”

De la educaţie, la grija unei adopţii reuşite, de la salvarea unui animal, la pregătirea unui copil pentru şcoală, Pieces of Heaven şi-a propus să facă schimbări majore în viaţa tuturor celor cu care interacţionează, fie copii, oameni săraci sau animale.

Asociaţia Pieces of Heaven face fapte bune în Timişoara şi împrejurimi de 3 ani jumătate, atât pentru copii din familii defavorizate cât şi pentru animăluţe aflate în pericol. “Prin acţiunile şi campaniile desfăşurate, sute de fiinţe vulnerabile şi ignorate de societate au primit bucăţele de rai prin noi, cu ajutorul oamenilor minunaţi care ne dau aripi pentru a ne desfăşura activitatea.”

Milităm zilnic pentru ca animalele să fie tratate uman, să le fie respectat dreptul la viaţă şi să aibă parte de condiţii bune de trai. Muncim din greu pentru ca animalele abandonate, abuzate şi neglijate de oameni să uite coşmarul în care au trăit şi le oferim reabilitare, tratamente medicale, siguranţă, iubire iar în final le găsim o familie adoptivă perfectă pentru nevoile şi caracterul lor.

Arthur este unul dintre căţeii salvaţi de noi după ce a fost abandonat de stăpânul lui. După o perioadă de recuperare, socializare şi pregătire medicală, Arthur este pregătit să îşi înceapă viaţa alături de un om bun, o nouă familie responsabilă şi iubitoare. Are doar 8 luni, este foarte energic, iubitor şi deştept.

Asociaţia Pieces of Heaven

Bella este ultima pisicuţă dintre cei 5 pui abandonaţi în incinta unui mall în primăvară. Din păcate unul dintre fraţii ei a murit după o lună de tratamente, fiind grav bolnav iar ceilalţi 3 fraţi şi-au găsit familii adoptive. Bella încă aşteaptă ca omul ei perfect să apară. Are 10 luni, este jucăuşă, afectuoasă şi cu puteri magice de relaxare după o zi încărcată la servici.

Asociaţia Pieces of Heaven

Dacă îţi doreşti un membru plin de iubire şi energie pozitivă în familia ta, contactează-ne, Arthur şi Bella alături de multe alte animăluţe abia aşteaptă să fie adoptate. Fiecare animăluţ adoptat înseamnă şansa preluării şi salvării a unui un alt animal de pe stradă.

Dacă îţi doreşti să salvezi animăluţe alături de noi contactează-ne, avem mare nevoie de voluntari, căsuţe temporare şi susţinere financiară.

În fiecare lună de Decembrie creăm magie împreună. E magic să dăruieşti celor care au mare nevoie de bunătate în viaţa lor iar tu primeşti în schimb sentimente de împlinire şi fericire nemaiîntâlnite!

Magia Crăciunului este proiectul asociaţiei Pieces of Heaven care anul acesta împlineşte 3 anişori. 3 ani de când pregătirile noastre de Crăciun înseamnă strângeri de donaţii, cumpărături şi împachetarea a zeci de pachete şi cadouri pentru copiii din familiile defavorizate pe care le cunoaştem, precum şi pentru copiii din centre de plasament. În fiecare an am încercat să ajungem cu bucuria dăruirii la cât mai multe persoane. De obicei cadourile de Crăciun conţin alimente de bază, fructe, câteva dulciuri, hăinuţe de sezon, jucării şi cărţi sau jocuri educative.

Asociaţia Pieces of Heaven

Anul acesta unul dintre copiii pe care îi ajutăm constant ne-a întrebat dacă avem legături cu Moş Crăciun pentru că din satul lor nu ajung scrisorile la bunul Moş… aşa că am decis să fim noi legătura dintre copiii săraci şi Moş Crăciun. Am strâns peste 40 de scrisori în care copiii şi-au pus toate speranţele şi dorinţele, toate gândurile lor bune şi acum aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Moşul o să ajungă în sfârşit şi la ei.

Asociaţia Pieces of Heaven

Căutăm spiriduşi care să ne ajute cu împlinirea dorinţelor copiilor, avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca Magia Crăciunului să fie simţită în adevărul sens, atât de voi cei care puteţi ajuta, cât şi de ei, copiii care au mare nevoie de bunătate şi speranţă în viaţa lor.

Asociaţia Pieces of Heaven

Pe pagina de Facebook şi pe site-ul Pieces of Heaven găsiţi toate detaliile acestei campanii şi informaţii despre cum puteţi ajuta. Puteţi alege o scrisoare sau puteţi dona bani cu care noi să luăm tot ce trebuie pentru masa de Crăciun şi pentru bucuria din ochii copiilor.

Fiecare pui de pisică abandonat, salvat;
Fiecare ghiozdan plin cu rechizite;
Fiecare căţel salvat de la moarte;
Fiecare coş plin cu fructe;
Fiecare pisică dată în adopţie;
Fiecare bătrânel ajutat cu tratamente;
Fiecare căţea fără stăpân, sterilizată;
Fiecare copil cu ghetuţe şi căciulă călduroasă…
Fiecare zâmbet din suflet şi fiecare codiţă fericită are nevoie de susţinerea ta. Tu ne dai aripi să îi ajutăm pe cei care au mare nevoie de sprijin, sfaturi şi atenţie pentru a avea şansa unei vieţi frumoase.

La fiecare sfârşit de an fiscal fiecare firmă plătitoare de impozit pe profit e susţinută de Legea 227/2015 pentru a ne ajuta pe noi să implementăm idei, campanii şi acţiuni. În loc să plătiţi 100% impozitul către stat, 20% ne poate susţine pe noi să facem fapte bune pentru copii şi animale.

Puteţi susţine activitatea asociaţiei Pieces of Heaven donând bani sau cele necesare copiilor şi animalelor pe care le ajutăm:

  • contul nostru în RON este: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven;
  • cont în EURO: RO69BTRLEURCRT0217902001, deschis la Banca Transilvania pe numele Asociaţia Pieces of Heaven;
  • cont Paypal: make@piecesofheaven.org

Ne găsiţi oricând pe Facebook, web, mail şi telefon. Fapte bune, împreună!
www.facebook.com/Pieces0fHeaven
www.piecesofheaven.org
make@piecesofheaven.org
+40721707111

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.