De la graffiti la tatuaje – Roua Flaviu

0

Roua Flaviu este un artist care a ales diverse moduri de exprimare, dar toate extrem de creative.

Care e povestea ta?

Povestea mea începe în 2004 cu primul graffiti făcut cu spray-uri de proastă calitate, neinițiat fiind, dar condus de impuls și dorință de afirmare. Până în prezent am avut diverse perioade de manifestare, de la ilegal, la firmă de picturi murale, prestând servicii de pictură pentru diverși clienți.

Roua Flaviu mr jones tatuaje timisoara

Care a fost cea mai mare provocare de până acum?

Cea mai mare provocare a fost să schimb tehnica, după 10 ani de aerosol-aerograf am trecut la tatuaje.

În ce măsură se poate trăi din artă, în România?

Se poate trăi din artă dacă îți cunoști publicul țintă, dacă te axezi pe o anumită ramură și o fructifici, este de mare ajutor și mediul social virtual. Aduce mult mai repede informația de la consumator la prestator.

Munca, talentul, norocul sau critica, care e motorul creației pentru tine?

Toate, una fără alta nu au rezultate, dar ce te poate ține la suprafață este munca, în fiecare zi mai faci ceva pentru marele întreg.

Roua Flaviu mr jones tatuaje timisoara

Care crezi că e impactul digitalului în artă?  

Impactul digitalului este deja masiv, nu înțeleg unde mai poate să ajungă, dar ne ușurează mult munca, îți crește viteza de redare a imaginii. Momentan încă este un echilibru.

About Author

Aliona Tcaci

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.