Brand ambassador pentru o marca de îmbrăcăminte… un ”job” destul de simpatic.

0

Trebuie să recunosc că am cunoscut-o pe Daniela Faur când am fost să-i prezint Revista Altfel. O întâlnire obișnuită, ca multe altele… mă gândeam eu. Dar nu a fost așa, încă de la început s-a creat o legătură între noi și poveștile au început să curgă, apoi planurile de promovare… și am ajuns din nou la povești. Cert este că nu îmi doream să plec de acolo.

De atunci am continuat colaborarea între noi și pe alte planuri și am dezvoltat această primă întâlnire într-o legătură pe care eu cu drag aș vrea să o numesc prietenie. Dar aș vrea să vă las pe voi să o descoperiți pe Daniela Faur.

interviu Daniela Faur brand ambassador la Cardinalia

Pentru început aș vrea să ne spui cine este Daniela Faur?

Un om simplu, pasionat de tot ceea ce face, mama a doi copii minunați, o femeie independentă pentru care nu există cuvântul nu pot!

Ești o femeie de succes și mama a doi băieți minunați. Cum împletești munca cu familia?

Destul de greu, dar întotdeauna îmi stabilesc o listă a priorităților. Întotdeauna pe primul loc sunt copiii mei, familia mea, urmate de sarcinile zilnice pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Atâta timp cât faci ceea ce îți place, găsești timp pentru orice. Uneori dacă ziua nu are ore suficiente, mai ”fur” și din orele nopții, din orele de somn, esențial este să finalizez tot ceea ce mi-am propus și mi-am asumat.

interviu Daniela Faur brand ambassador la Cardinalia

Cum se împacă între ele toate activitățile pe care le ai?

Depinde de perioadă, deoarece sunt destul de multe (activitățile). Sunt zile mai solicitante și stau până noaptea târziu pentru a bifa taskurile propuse și pentru a le duce la bun sfârșit și sunt zile mai lejere, în care orice moment liber îl aloc pentru a mă răsfăța, relaxa sau pentru a-l petrece cu cei dragi. Având în vedere faptul că toată activitatea mea se axează pe promovarea unor clinici/ maternități/ baze sportive/ lifestyle, practic cam pe același segment de sănătate/ beauty, combin foarte ușor activitățile zilnice fiind foarte asemănătoare.

La capitolul viață personală e puțin mai simplu, activitatea zilnică constă în timp alocat copiilor, gătit pentru cei dragi, sport și citit. Sunt activități pe care le desfășor zilnic, și încerc să le aloc cât mai mult timp. Sunt activități care îmi dau o stare de bine.

Dacă ar fi să alegi un singur job care ar fi acela?

Sincer, îmi place foarte mult tot ceea ce fac acum, dar visul meu este să îmi deschid o ceainărie cochetă… cu ceaiuri bune, cărți bune de citit în timp ce savurezi un ceai și cu prăjituri homemade, pregătite cu ingrediente cât mai naturale (de către mine, evident).

interviu Daniela Faur brand ambassador la Cardinalia

Ești brand ambassador la Cardinalia. Ce înseamnă să fii brand ambassador în general și în special brand ambasador pentru o marcă de îmbrăcăminte?

Brand ambasadorul este menit să întruchipeze identitatea corporativă în aspect, comportament, valori și etică.

Să fii brand ambasador pentru o marca de îmbrăcăminte… e un ”job” destul de simpatic. Înseamnă să te regăsești tu în primul rând în hainele/ accesoriile pe care le porți, iar același lucru să se întâmple și cu persoanele care admiră piesele cărora tu le faci reclamă. Fie că e vorba de un om de rând, de un om de business, persoana care vede o piesă vestimentară purtată de mine, trebuie să își imagineze cum ar arăta pe ea, să îi stârnească dorința de a o avea/ de a o purta. Lucrul acesta se întâmplă, în general, când aceste piese vestimentare sunt purtate de persoane obișnuite cu siluete nu neapărat perfecte, de persoane cu forme și personalități puternice și nu de persoane anorexice sau cu trupuri perfecte construite în Photoshop.

Cum ai ajuns brand ambassador la Cardinalia?

Acum aproximativ doi ani de zile am făcut niște portrete în ținute business pentru o revistă cu care colaboram la momentul respectiv. Fiind în căutarea unui model în care femeile să se regăsească, fondatoarea Cardinalia a văzut la fotograf portretele pe care mi le făcuse și m-a considerat persoana potrivită pentru a reprezenta brandul Cardinalia. Propunerea a ajuns la mine oarecum ”incompletă” iar cu o zi înainte de primul shooting am aflat toate detaliile, dar era puțin cam târziu să dau înapoi, așa că am acceptat provocarea.

interviu Daniela Faur brand ambassador la Cardinalia

Ce calități crezi că trebuie să aibă un brand ambassador ca să reprezinte cu succes brandul care l-a ales?

Un brand ambasador trebuie să fie o persoană care știe să vândă, să improvizeze, să se adapteze în funcție de nevoile publicului căruia i se adresează, să comunice asertiv și să empatizeze.

Ce te-a determinat pe tine a devii brand ambassador?

Pentru mine a fost o provocare, iar faptul că aveam o reținere în a mă expune în spațiul public, m-a determinat să o accept.

Care sunt oportunitățile pe care le poate avea un brand ambassador?

Șansa de a purta ținute unicat, șansa de a purta modele noi în premieră, șansa de a fi unic!

Dar un lucru amuzant întâlnit în cariera de brand ambassador?

Faptul că am fost recunoscută la un eveniment monden, de o persoană destul de importantă datorită rochiei pe care o purtam, m-a recunoscut dintr-o postare de pe facebook.

interviu Daniela Faur brand ambassador la Cardinalia

Care este primul lucru care îți vine în minte când spui brand ambassador.

Imaginea unui brand, a unui brand cu care tu te identifici, care te reprezintă.

Mai am un quiz pentru tine:

Culoare – Roșu
Mâncare – Orice fel de salată
Actor – George Clooney
Film – The Notebook
Carte – Oprah Winfrey – What I know for sure
Trupă – Depeche Mode
Designer – Carla Nemeș
Fotograf – Cosmin Micoară
Model – Heidi Klum
Stil vestimentar – Business casual
Sport – Fitness
Freză – Bucle
Anotimp – Primăvară
Alb sau negru – Negru
Clasic sau modern – Modern
Pop sau rock – Rock
Platforme sau stiletto – Stiletto
Dulce sau amar – Dulce
BMW sau Mercedes – BMW
Guilty pleasure – Macaroons & Prosecco
Talent ascuns – Pasiunea pentru cofetărie, pasiunea pentru fotografie
5 defecte și 5 calități
Defecte: perfecționistă, prea directă, prea critică (uneori), impulsivă, posesivă
Calități: optimistă, loială, răbdătoare, perseverentă, ambițioasă, comunicativă

Interviu realizat de Cristina Sabău

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.