Valmand – arta bijuteriilor desăvârșite

0

Povestea bijuteriilor Valmand este atât specială, cât și unică. Aceleași caracteristici le sunt atribuite și pieselor atent create și lucrate ce poartă acest nume. Parcă desprinsă din magie, fiecare bijuterie ia naștere dintr-o idee, un gând, o inspirație. Atât. Pe aceste baze se clădește cu multă dăruință și imaginație până când se ajunge la produsul finit. Artefactul în sine este o creație unică și fără precedent, accentul punându-se pe exclusivitate. De asemenea, grație acesteia, niciodată nu vor exista două piese de același fel, la fel cum nu există nici două personalități identice. Individualitatea se cunoaște atât în interior, cât și în exterior.

valmand bijuterii

valmand bijuterii

De câte ori nu ți-ai imaginat cum arată bijuteria perfectă? Cu asta putem cu toții empatiza. Ei bine, iată ca visurile devin realitate, căci cei de la Valmand au grijă să le îndeplinească. Indiferent că vorbim despre inelul de logodnă, care, evident arată altfel în viziunea fiecărei domnișoare, până la verighete sau de ce nu, chiar simplele bijuterii pentru ocaziile deosebite, dă frâu liber imaginației tale și îndrăznește să mergi mai departe. Acum ai ocazia să-ți permiți luxul de-a fi tu creatorul acestor piese, ajutat și ghidat de experți în domeniu, ceea ce îi transformă în adevărați consultanți. Mai mult decât atât, Valmand îți oferă o experiență ce depășește limitele cu o tehnologie revoluționară, unică pe piață, și anume imprimantele 3D. Acestea te ajută să-ți vizualizezi la scală reală, efectiv și fizic, bijuteria.

valmand bijuterii

valmand bijuterii

Diamantele sunt favoritele în ceea ce privește bijuteriile Valmand. Având în vedere că acestea ne duc cu gândul la eternitate, fiind atemporale și aspațiale, ele reprezintă o piesă de rezistență clasică. Un diamant nu iese niciodată din modă, nu își pierde valoarea și nici nu se distruge în timp ci se integrează în absolut, se lasă moștenire. De asemenea, diamantele sunt importate din toate colțurile lumii și sunt alese din rândul celor mai fine. Valmand este asemeni diamantelor pe care le folosește în fiecare bijuterie. S-a născut acum mai bine de 30 de ani, a crescut și s-a finisat, devenind exclusiv pe piața din România. De ce? Află că acesta se distinge de restul, datorită simplului fapt că totul se realizează la comandă.

valmand bijuterii

valmand bijuterii

Acest proces este împărțit în mai mulți pași. Se schițează pe hârtie ideea clientului sau se creează împreună cu acesta un design de început. Luând în considerare faptul că bijuteriile Valmand sunt, pe bună dreptate, creații artistice, toți cei care lucrează în atelierele Valmand sunt deosebit de talentați și dispun de viziune, creativitate și, nu în ultimul rând, tehnică desăvârșită. Unicitatea Valmand se cunoaște în imprimantele 3D din ateliere. Simplu exprimat, schița în sine se printează 3D pentru ca fiecare client să obțină înainte o idee cât se poate de reală a bijuteriei. Scheletul bijuteriei se realizează cu cea mai nouă tehnologie, ceea ce-l propulsează pe Valmand în topul bijuteriilor, fiind singura de acest gen din România. Alegerea materialului se face după dorința clientului iar pietrele aplicate se selecționează doar din rândul celor prețioase, ca să nu se facă niciun fel de compromis la nivel de calitate.

valmand bijuterii

Bijuteria Valmand și-a deschis porțile și în Timișoara acum mai bine de un an și te așteaptă pe strada Dimitrie Cantemir nr. 1, să-ți creezi propria-ți poveste și s-o aduci la realitate. Îndrăznește să-i treci pragul și să te lași învăluit și convins de faptul că acum este mai simplu ca oricând să-ți transformi visul în realitate. Imposibilul devine posibil, deoarece fraza ‘nu se poate’ nu există în vocabularul celor de la Valmand.

valmand bijuterii

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.