Ryan Reynolds a oferit unui fan Deadpool cel mai frumos cadou

0

Ryan Reynolds și-a făcut apariția la emisiunea The Tonight Show marți seara unde, împreună cu Jimmy Fallon, a discutat despre toate problemele întâmpinate la filmări dar și gestul pe care l-a făcut pentru un fan aflat în recuperare.

A explicat cum o fană Deadpool s-a bucurat de atenția sa după ce mama ei a postat pe facebook un videoclip cu ea. Fata tocmai își scosese măselele de minte, iar după părerea lui era “high as a kite”. Filmarea scoate la lumină dezamăgirea fetei în legatura cu faptul că a ratat vizionarea filmului.

Pentru a-i ridica moralul, Ryan i-a trimis domnișoarei o fotografie cu el cu tifon în gură. Ryan nu s-a oprit aici și a aranjat ca fata să zboare la New York pentru a fi prezentă la premiera filmului, unde a avut plăcerea să-l cunoască personal și să-și facă poze împreună.

sursă: www.yahoo.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.