O zi la Afterschool

0

Pentru că tinerii din ziua de astăzi duc o viață tot mai activă și mai aglomerată, amână tot mai mult ziua în care devin părinți. Din fericire, lucrurile au evoluat și țin pasul cu nevoile lor. Programele de after school sunt o alternativă foarte bună ce le vine în ajutor părinților suprasolicitați.

Știm că momentul alegerii unui after school este foarte important pentru că fiecare părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul lui, iar aspectele ce trebuie luate în considerare nu sunt puține: programul, locația, cadrele didactice, mâncarea, siguranța, transportul etc

Prin urmare, pentru a vă veni în ajutor, am ales să petrecem o zi în compania copiilor și cadrelor didactice de la after school-ul cu predare în limba germană Fritzi.

Ne-am făcut frumos ghiozdănelul și, la ora 13 și un sfert, în fața liceului Lenau, ne-am urcat în microbuz. Tanti șoferița ne-a întâmpinat cu un zâmbet și bomboane. Am ajuns în Freidorf, într-o zonă liniștită, în fața unei case ca un castel în miniatură, înconjurată de o curte de 1000 mp numai bună pentru joacă. Am regretat doar că nu era zăpadă, să ne luăm sania și să ne dăm pe dealul din curtea din spate. Am intrat în mini-castel, unde le-am cunoscut pe Frau Laura și Frau Timea. Am vizitat recepția, sala de mese și cele două săli de clasă cu băile aferente. Am aflat că la Fritzi, dacă vrei sau dacă este nevoie poți să faci chiar și duș! Frau Laura și Frau Timea ne-au condus mai departe în una dintre cele două săli de clasă și ne-au făcut cunoștință cu micii noștrii colegi. Ne-am așezat în bancă și, conștiincioase, ne-am pus să colorăm cot la cot cu noii noștrii colegi fișe cu Fulger Mcqueen și Monster High.

La ora 14 am simțit un miros îmbietor venind din sala de mese. N-am mai stat pe gânduri și   ne-am îndreptat direct spre mâncarea delicioasă și proaspătă. Am aflat că la Fritzi se pune foarte mult accent pe mâncarea sănătoasă. După ce ne-am delectat cu felul I, felul II și desert, ne-am întors în sala de clasă și am început să ne facem temele. Până la ora 16, temele erau deja terminate și aveam chef de joacă. După ce am gustat o minunată plăcintă cu mere, am ieșit afară și, fiind miercuri, am jucat volei și am făcut gimnastică. Pentru că ne-am consumat energia mai repede decât năstrușnicii noștrii colegi, am intrat înapoi în clasă și ne-am pus logica la încercare jucând Activity Junior.

Înainte să plecăm, la ora 18:30, am aflat că la Fritzi ne putem serba chiar și ziua de naștere, cu animatori profesioniști și că, pentru luna august se plănuiește o tabără de neuitat în Grecia, pe insula Thassos. Cu părere de rău, ne-am urcat în microbuz și ne-am luat “la revedere” de la after school-ul Fritzi. A fost o experiență minunată să ne simțim din nou copii, chiar dacă doar pentru o zi.

After school-ul Fritzi oferă un mediu plăcut pentru copil, unde este îndrumat de cadre didactice specializate și unde poate beneficia chiar și de asistență psihologică pentru o dezvoltare cât mai armonioasă. Costul transportului este de doar 4,5 lei și se face cu microbuz special amenajat și semnalizat, în zonele centrale sau cât mai aproape de casa copilului. Fritzi garantează temele copilului făcute cel puțin pentru următoarea zi, plus ghiozdanul făcut.

Advertorial

advertorial fritzi

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.