Noul material semnat Thy Veils: încântare audio-vizuală

0

Thy Veils, pionieri ai muzicii ambientale în România, apreciați la nivel internațional pentru show-urile multimedia imersive, au lansat un nou material audio-video, intitulat In Brightness.

Single-ul este extras de pe albumul Neoradiant, un material complex, ale cărui capitole sunt dezvăluite publicului pe măsură ce sunt create. De asemenea, dimensiunea videografică este parte integrantă a lungmetrajului sci-fi independent, care poartă același nume, regizat și  produs de fondatorul grupului, Daniel Dorobanțu.

Thy Veils

In Brightness redă e experiență dinamică și completă, ce transcende granița dintre vis și revelație: un sunet curat, cu oscilații electro-acustice, completat de vocea eterică a Alirei Mun, trompeta lui Petre Ionuțescu și percuțiile lui Sergiu Catana, transpus în imagine prin intermediul unei viziuni de producție inedite, fuzionând abordarea cinematografică cu cea de video art.

„Acest videoclip este o introducere în lumea cinematografică a albumului Neoradiant. Atât direcția muzicală, cât și cea vizuală sunt o premieră pentru Thy Veils, iar versurile sunt o reformulare poetică a unor secvențe din scenariul filmului în lucru.” (Daniel Dorobanțu – electronics, producție și fondator Thy Veils)

Thy Veils

Ansamblul de artă sincretică Thy Veils este un nume rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic și world fusion, recunoscut internațional pentru cine-concertele spectaculoase și proiecțiile de artă video. Creat din pasiune pentru contemplare și uimire față de legile cosmice, proiectul reprezintă un experiment veritabil, perfecționat în ani de muncă artistică, fără compromis.

Noul videoclip poate fi urmărit aici:

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.