Nostradamus: 10 profeții pentru 2016

0

Acestea sunt profețiile lui Nostradamus pentru 2016. Oare vor deveni realitate? Vom vedea…

Durată de viață prelungită

Progresele făcute în medicină vor extinde durata medie de viață a omului la 200 ani. Un om aflat la 80 de ani va arăta ca unul de 50, după spusele lui Nostradamus.

Lumea occidentală va elimina taxele și impozitele

O mare răscoală va încheia capitolul taxe pe veci. Clarvăzătorul a scris: “Oamenii vor refuza să plătească impozit regelui.” În acea zi va fi sărbătoare în toate țările care plătesc taxe și impozite.

Permis pentru a face copii

Meseria de părinte dusă la un nou nivel. Cei care doresc să facă copii vor avea nevoie de permise și licențe speciale.

Cutremure masive

În mod particular, un cutremur mare va lovi vestul Statele Unite. Cutremurul va fi simțit peste tot în lume.

Al treilea război mondial

Un război va porni între două mari puteri mondiale și va dura timp de 27 de ani. Războiul va începe odată cu apariția unei comete pe cer.

Prăbușirea economiei globale

“Bogații vor muri de mai multe ori”, spune profetul.

Vezuviu va erupe

Se crede că Nostradamus a prezis o mare erupție vulcanică. Cea mai mare erupție a vulcanului Vezuviu din istorie va fi însoțită de cutremure, ce vor scutura Pământul la fiecare 5 minute, omorând între 6 și 16 mii de oameni.

Omenirea va face pace cu animalele

“Porcii vor devenii frați cu omul”, a scris clarvăzătorul despre anul 2016. Unii cred că este un semn că omenirea va înceta sacrificarea animalelor. Alții cred că tehnologia ne va permite să comunicăm cu animalele.

Diferențele lingvistice vor dispărea

“După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulți cred că motorul în cauză este Internetul și că tehnologia va crea în cele din urmă o limbă universală.

Radiațiile vor arde planeta

“Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”, scrie clarvăzătorul. Acesta este un avertisment că distrugerea pădurilor va duce la apariția unei găuri în stratul de ozon, expunând Pământul la radiații ultraviolete nocive.

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.