Meserii înainte de a fi celebri

0

V-aţi întrebat vreodată ce viaţă au avut în trecut celebrele persoane a căror filme sau melodii le urmărim cu sufletul la gură? Pe noi ne-a mâncat curiozitatea şi de aceea am întocmit pentru voi o reîntoarcere în timp, pe vremea când aveai toate şansele să fii sunat la telefon şi convins de Johnny Depp să cumperi un stilou sau să-ţi fie carate bagajele la hotel de Tom Cruise.

Channing Tatum a fost stripper

Rolul de stripper din filmul Magic Mike, l-a “jucat” și în viața reală timp de 9 luni la vârsta de 19 ani.

Channing Tatum

Matthew McConaughey a curățat cotețe de pui

Pe vremuri, Matthew muncea din greu curățând cotețele puilor. Bănuim că singurul lui post murdar actual este schimbarea scutecelor copiilor săi.

mathew mccnounaway

Christopher Walken a fost îmblânzitor de lei

La vârsta de 15 ani, Cristopher Walken și-a încercat norocul cu îmblânzirea leilor la circ.

Christopher Walken

Gwen Stefani a lucrat la Dairy Queen

Înainte de a se lansa cu No Doubt și a fi în lumina reflectoarelor, o puteai găsi pe Gwen curățând podelele la Dairy Queen. De fapt trupa No Doubt a fost pornită de fratele ei mai mare și câțiva colegi de lucru de la DQ.

Gwen Stefani

Whoopie Goldberg a fost cosmetician mortuar și zidar

A avut parte de multe locuri de muncă dificile înainte să o lanseze comedia în lumea showbiz-ului. A lucrat la morgă, unde obișnuia să machieze persoane decedate; a fost zidar, și chiar și casier la bancă.

Whoopi Goldberg

Nicole Kidman a lucrat ca maseuză

În cazul în care Nicole Kidman vrea să ia o pauză de la actorie, suntem siguri că abilitățile ei ca maseuză vor fi solicitate. Actrița australiană a lucrat în acest domeniu când avea 17 ani, pentru a-și ajuta familia financiar după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Nicole Kidman

Brad Pitt a fost mascota unui restaurant și șofer de limuzină pentru stripperi

Poate că e unul dintre cei mai sexy bărbați de la Holywood, dar pe vremuri era nevoit să-și plătească chiria dansând într-un costum de pui pentru restaurantul El Pollo Loco. Dar asta nu e tot ce Brad a făcut pentru bani: obișnuia să fie șofer pentru stripperi masculini.

brad pitt

Jim Carrey a lucrat ca om de serviciu și agent de pază

Comicul Jim Carrey a avut parte de o gramadă de meserii ciudate pe măsură ce a crescut. A lucrat ca om de serviciu la o fabrică de anvelope la vârsta de 15 ani și a fost de asemenea agent de pază. Obișnuia să viziteze cluburile de comedie pentru a se relaxa.

Jim Carrey

Jennifer Aniston făcea livrări pe bicicletă

Înainte de a încasa milioane de dolari pe film, Jennifer Aniston muncea din greu să se întrețină ca telemarketer și curier pe bicicletă. A fost și fata Nutri-System pentru o perioadă înainte de a deveni o vedetă.

Jennifer Aniston

Danny De Vito a lucrat ca frizer

Imaginați-vă: intrați într-o frizerie și Danny De Vito iese cu foarfeca în mână și întreabă cât de mult vreți să vă scurteze părul. Pare puțin ciudat, dar actorul a lucrat la salonul surorii sale înainte de a fi faimos.

Danny DeVito

Jay Z a fost traficant de droguri

Înainte de a cânta rap și a se însura cu regina pop-ului Beyonce, a fost un traficat de droguri. A declarat revistei Vanity Fair că și-a însușit priceperea în afaceri vânzând cocaină.

Jay Z

Patrick Dempsey a fost campion la jonglat

Cu siguranță are mâini magice și s-a văzut asta și în rolul doctorului de succes din Greys Anatomy, dar din câte se pare e o abilitate pe care a dezvoltat-o înainte să ajungă faimos. Hoțul de inimi al anilor ’80 a fost pe vremuri un jogler înflăcărat. A ieșit în primii trei la o competiție națională când era în liceu.

Patrick Dempsey

Johnny Depp vindea stilouri prin telefon.

Înaintea de a fi un star, Johnny Depp făcea față cheltuielilor vânzând stilouri cu bilă la telefon, până la intervenția lui Nicholas Cage care l-a sfătuit să-și încerce norocul în lumea cinematografiei.

Johnny Depp

Tom Cruise era băiatul ce căra bagajele

Unul dintre numele mari ale Hollywood-ului, muncea din greu pentru bacșiș. Căra bagaje la hotel, pentru unii dintre actualii lui colegi de breaslă. Cu siguranță dă niște bacșișuri grozave acum.

Tom Cruise

Michael Douglas lucra la o benzinărie

Deși vine dintr-o familie celebră, nu înseamnă că n-a muncit din greu în cariera sa. Și-a început rostul în lume ca angajat al unei benzinării.

Michael Douglas

Madonna a lucrat la Dunkin Donuts

Pentru ea totul a început în adolescență când a lucrat la Dunkin Donuts, apoi a dansat și a făcut modelling pentru puțin timp, înainte de a ajunge în vârful piramidei.

Madonna

sursă: http://www.zimbio.com/Before+They+Were+Famous+-+Celebrity+First+Jobs

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.