MAMMA MIA! Here we go again! Vestea care a cucerit mapamondul: ABBA pregătește lansarea a două piese

0

Recorduri de vânzări, piese care au scris multe pagini din muzica internațională, discuri de platină, ABBA, trupa fenomen care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a anunțat revenirea pe scena muzicală cu 2 piese, în formula consacrată.

Trupa ABBA a postat pe pagina de Facebook că a lucrat recent în studio, unde a revenit după 35 de ani și că pregătește două piese. Una dintre ele se numește „I Still Have Faith In You”, piesă pe care cei 4 membri o vor interpreta în cadrul unui show produs de NBC și BBC și care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Formată în 1972, în Suedia, ABBA a depășit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Money, Money, Money”, „Chiquitita” sau celebrul track „Happy New Year” – piesă care devenit imnul trecerilor dintre ani.

Până când vom asculta piesele noi, dăm play hiturilor lansate de-a lungul anilor, aici:

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.