Karu

0

Asociația Pieces of Heaven se dedică educării și mobilizării oamenilor în scopul îmbunătățirii vieții copiilor săraci și a animalelor. Suntem aici pentru a ajuta ființele ignorate de societate și mai ales, suntem aici pentru a vă arăta vouă cât de magic este sentimentul de a face fapte bune pentru cei care nu au parte de bunătatea omenească.

Hipocrate spunea că “Sufletul e acelaşi în toate fiinţele vii, deşi corpul fiecăreia e diferit.” Sufletul e cel care face să alegem ceea ce e bine însă societatea e cea care ne dictează de cele mai multe ori cum să ne trăim viața. Noi, la Pieces of Heaven am ales încă de acum 5 ani să ne trăim viața și să ne dedicăm timpul, energia și iubirea ajutând toate animalele, indiferent de specie sau rasă. Animalele simt la fel durerea, bucuria, teama sau iubirea, fie că ne gândim la cățelul/motanul mult iubit sau la un vițel/ purcel – ei simt la fel și își doresc la fel de mult să trăiască o viață lipsită de suferință, însă societatea ne învață să fim buni doar cu anumite specii și ignoranți și răi cu altele.

Karu este un animal salvat de noi acum doi ani. L-am salvat dintr-o încăpere minusculă, murdară și fără geamuri. Stătea acolo legat cu un lanț de 50 cm iar mama lui era într-o altă încăpere. Plângeau tare mult unul după altul zilnic, însă strigătele lor nu contau pentru omul care îi deținea. Karu urma să fie omorât pentru că sexul masculin nu e folositor în industrie. Laptele mamei lui urma să fie vândut timp de un an cât ar fi supt el în mod normal după care ea ar fi trecut prin același chin de a da naștere unui pui pe care nu o să îl vadă niciodată, doar o să îi audă plânsetul disperat până în ziua morții lui. Karu este un pui de vacă.

karu taur salvat

Atunci când l-am salvat eram siguri că vițelul nostru o să devină unul dintre cele mai iubite animăluțe ale familiei Pieces of Heaven. Eram siguri că o să îi găsim o gospodărie primitoare aproape de Timișoara unde îi vom face vizite dese împreună cu oamenii care își doresc să cunoască sufletele blânde și fericite pe care noi le ocrotim cu ajutorul vostru. Visam cu ochii deschiși la câmpul verde unde ne jucăm împreună cu Karu, cățeii și copiii care iubesc animalele. Din păcate însă, percepția societății ne-a pus bețe în roate așa că nu am găsit în apropiere căsuța potrivită pentru Karu. Karu este departe de noi și îl vedem rar, mult prea rar. Viața lui este de departe visul frumos pe care îl aveam pentru el însă lucrăm zilnic la găsirea unui soluții mai bune, din ce în ce mai bune atât pentru el cât și pentru alte animale aflate în pericol sau suferință.

Acum vine partea în care apelăm la sufletul tău pentru a-l ajuta pe Karu să fie fericit. Căutăm în continuare o gospodărie cu oameni iubitori, aproape de Timișoara pentru ca tăurașul nostru să locuiască aproape de noi până când vom avem noi locația ideală pentru toate animăluțele Pieces of Heaven. Te rugăm să ne contactezi dacă ai vreo idee despre o gospodărie care l-ar putea găzdui pe Karu.

Tăurașul drăgălaș are nevoie de hrană și îngrijire zilnică, mănâncă fân, trifoi și mălai, îi plac mult și merele și morcovii fragezi cu tot cu frunze. Costul întreținerii lui este de 20 lei/ zi. Căutăm 30 de prieteni ai lui Karu dornici să doneze lunar 20 lei pentru că el să aibă condițiile minime de trai asigurate. Găsim 30 de prieteni cu suflet mare?

Ne găsiți ușor pe Facebook, la telefon și prin email, puteți veni și la noi la sediu pentru a povesti pe-ndelete despre Karu și alte animăluțe. Vă așteptăm cu drag iar voluntarii sunt mai mult decât bineveniți!

Ne poți susține activitatea donând bani pentru animăluțele aflate în grija noastră iar dacă vrei să devii prieten-sponsor al lui Karu tot ce trebuie să faci este să mergi la bancă pentru a cere ca 20 lei să se transfere lunar din contul tău către contul asociației Pieces of Heaven.

Cei 2% din impozitul tău pe venit ne ajută să continuăm, află cum îi poți redirecționa către noi pe www.piecesofheaven.org.

Pentru Lei: RO22BTRLRONCRT0217902001 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Pieces of Heaven.

Paypal: make@piecesofheaven.org

Fii tu schimbarea pe care dorești să o vezi în lume. Implică-te alături de noi.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.