Kamelia a lansat un nou single. Ascultă-l aici!

0

Kamelia, frumoasa cântăreață din Timișoara, a scos un videoclip proaspăt. Cunoscută publicului în special datorită hiturilor “VIP” și “Change”, lansate în colaborare cu Puya, “Prima oara” și “Come Again”, Kamelia revine cu un nou single, “Amor”. Piesa este compusă și produsă împreună cu George Hora, fratele artistei.

Despre single-ul “Amor”, prima piesă cu versuri în limba spaniolă a Kameliei, ea mărturisește:

“Am vrut să lansez o piesă de dragoste, dar și de stare, dinamică, de club. Mereu mi s-a spus că am ochi de asiatică și că uneori vocea mea sună ca a unei cântărețe de culoare, iar stilul urban mi se potrivește cel mai tare, așa că am încercat să le îmbin pe toate astea în noul meu videoclip”.

În clipul “Amor”, regizat de Bogdan Daragiu, artista intră în pielea unor personaje inedite, influențate de cultura asiatică, africană, dar și de cea urbană. Pe lângă hiturile menționate, Kamelia a mai cucerit publicul și cu single-uri solo, precum “Te rog” sau “Știu că ești al meu”, dar și prin colaborări alături de Voltaj, Voxlight, Bitză și mulți alții.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.