Îți place cafeaua neagră? Cercetările spun că ai putea fi psihopat

0

Sună destul de ridicol știu, dar poate e timpul să caști ochii la cei din jurul tău care consumă cafeaua tare și neagră.

Un studiu efectuat recent în Austria leagă băutorii de cafea neagră de bolile psihice. Mai exact, cercetătorii de la Universitatea din Innsbruck au examinat preferințele gustative a aproximat 1000 de persoane, descoperind astfel o legătură strânsă între cei care preferă o aromă mai amară și “machevialism, narcisism, sadism.”

Studiul constată că participanții care au raportat o slăbiciune pentru alte alimente amare, cum ar fi ridichiile, țelina și apa tonică au deasemenea șanse să prezinte trăsături psihopatice.

Cu toate aceste, studiul este oarecum eronat. S-a realizat prin tehnici de auto-reportare, aceste tipuri de studii fiind de multe ori nesigure. Respondeții au fost de asemenea plătiți pentru a răspunde la sondajul care a inclus mai mult de 50 de întrebări.

În acest moment studiul este interesant din perspectiva unei legături între psihopatie și cafeaua neagră, dar sunt necesare mai multe cercetări pentru a verifica validitatea acestei descoperiri.

gif via giphy.com
sursă: higherperspectives.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.