Împreună putem schimba mentalități și salva vieți!

0

Finalul anului ne prinde parcă tot timpul nepregătiți, în grabă, neliniștiți și cu promisiuni de planuri mai mari pentru anul ce urmează. Noi anul acesta am crescut mult și suntem tare mândri de toate proiectele, acțiunile și cazurile lui 2017, au fost multe provocări dar și mai multe reușite. Ne dorim enorm ca anul următor să dublăm realizările de până acum așa că avem nevoie de susținerea ta, doar împreună putem schimba mentalități și salva vieți!

Redirecționarea celor 20% din impozitul pe profit al firmei tale ne poate da aripile de care avem nevoie pentru a construi casa Pieces of Heaven, locuința temporară perfectă, destinată salvării și îngrijiri a sute de câini și pisici. Ajută-ne să oferim adăpost, liniște și fericire animalelor abandonate, rănite și traumatizate!

casa Pieces of Heaven

Redirecționarea celor 20% din impozitul pe profit al firmei tale ne ajută și la sădirea speranței și împlinirea visurilor copiilor din familii defavorizate: fie că e vorba de un ghiozdan plin cu toate rechizitele necesare, fie că e vorba de cazarea la internat pentru un elev eminent sau o pereche de bocanci pentru iarnă, fie că e vorba de o excursie în care ei pot vedea că lumea e altfel decât ceea ce trăiesc în prezent… noi împreună cu tine le putem da aripi pentru a-și crea singuri un viitor, un viitor frumos de care să ne mândrim pentru că am contribuit împreună la realizarea lui.

Încercăm tot timpul să găsim noi metode pentru răsplătirea susținerii financiare venite din partea prietenilor asociației, așa că, în luna Decembrie poți primi sau dărui și tu cadouri Pieces of Heaven: ședințe foto profesionale prin acțiunea Jolly Paws sau tricouri cu căței și pisici deghizați în Rudolf. Desigur, orice donație ne ajută enorm și ne dă putere să mergem mai departe pentru cei care au mare nevoie de ajutor.

Mesajul nostru pentru sfârșit de an este următorul: fii tu schimbarea în bine pe care dorești să o vezi în lume. Fiecare dintre noi poate contribui la crearea unui prezent și mai ales la un viitor mai bun. Haideți să îl construim împreună, pentru noi și pentru toți cei care nu se pot ajuta singuri.

Fapte bune împreună, sărbători liniștite și pline de bunătate!

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.