Implică-te! Tu poți fi salvarea lor! Salvează-i tu!

0

Asociaţia Pieces of Heaven se dedică educării şi mobilizării oamenilor în scopul îmbunătăţirii vieţii copiilor săraci şi a animalelor. Suntem organizaţie non-profit iar asta înseamnă ca ne bazăm în totalitate pe donaţii şi sponsorizări- nu primim bani de la stat sau organizaţii guvernamentale pentru a ne desfășura activitatea.

Credem cu tărie în puterea şi dăruirea oamenilor, oameni ca noi, oameni cărora le crește inima şi li se luminează ziua în momentul în care fac o faptă bună. Noi suntem aici pentru a face legătura între cei care au nevoie disperată de ajutor şi cei care au posibilitatea de a ajuta.

Rory este un metiș de Labrador care ne-a cucerit cu bunătatea şi iubirea ei în parcarea unde traia cerşind mancare şi afecţiune. Deşi a trăit mult timp pe străzi altături de alţi câini, şi-a păstrat bunătatea şi speranţa într-un viitor mai frumos. Adora compania oamenilor, plimbările şi mângierile.

Hera este un metiș de Rottweiler abandonată ca un gunoi de stăpânul ei, iar cicatricea pe care o poartă la gât este semnul abuzului şi rautăţii omului. Este o fiinţă plina de iubire şi tot ce îşi doreşte este sa fie alături de oameni.

Bliss şi Blix au fost abandonate împreună cu mama lor cand aveau doar 2 săptămâni de viaţă. Mama lor a murit încercând să găsească hrană pentru puii ei. Acum Bliss si Blix sunt mari, sănătoase şi frumoase pentru că am reusit să le salvam noi.

Tiger e un motan care a trăit mulţi ani din ceea ce vâna la marginea unui sat. A fost abandonat acolo şi a decis să lupte pentru viaţa lui, a facut chiar o treaba bună pana când s-a îmbolnăvit  grav şi nu a mai reuşit să îşi procure hrana.

Rory, Hera, Bliss, Blix şi Tiger sunt animăluteţele din buline, o parte din animalele Pieces of Heaven. Cu toţii au fost abandonaţi de către om. Cu toţii au sosit pe lume nedoriţi şi nimeni nu i-a apreciat sau ingrijit corespunzator până când au ajuns în grija noastră. Cu toţii au suferit enorm şi au fost aproape de moarte de multe ori. Din păcate sunt milioane de animale ca ei, iar sute de căţei şi pisici au nevoie disperată de ajutorul nostru zilnic pentru a avea o sansă la viaţă. Nici o asociaţie din lumea asta, nici un adăpost oricât de mare și bine dotat ar fi, nu poate prelua şi îngriji toate animalele abandonate. Numărul animalelor abandonate şi născute nedorite este mult mai mare decat numărul oamenilor responsabili şi iubitori, dornici să adopte.

Salvează-i tu! este noua campanie Pieces of Heaven, campanie destinată salvării şi protejării câinilor şi pisicilor prin sterilizare – singura metodă reală de reducere a cruzimii, abuzului, abandonului si omorârii animalelor.

Tu poţi face diferenţa între 5 pui de pisică aruncaţi la tomberon şi o pisică fericită adoptată. Implicarea ta poate opri suferinţa şi moartea unor câini nevinovaţi abandonaţi la margine de drum.

Tu esti persoana care poate salva animalele bolnave, părăsite, chinuite, sortite singuratăţii şi morţii, noi nu putem face asta singuri, avem nevoie de susţinerea ta.

Donează şi implică-te alături de noi pentru un viitor fără pisici bolnave si câini abuzaţi. Salvează-i tu!

Pentru informaţii despre adopţii, sterilizări, donaţii şi sponsorizări ne puteţi contacta prin urmatoarele metode:
Telefon: 0721707111
Facebook: Pieces0fHeaven
Mail: make@piecesofheaven.org

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.