Horoscop: Află ce pericole îți pot pune viața în primejdie, în funcție de zodia ta

0

Balanţă

Luna aceasta trebuie să o duci la capăt cu o atenţie sporită deoarece vei fi extra neîndemânatică şi se pare că toate astrele te împing să mănânci ceva ce nu ar trebui. Poate ar fi mai bine să stai departe de ciuperci o perioadă. Majoritatea balanţelor mor din cauza bolilor venerice.

Scorpion

Eşti obişnuit să pui nevoile altora pe primul plan. Aşa că, luna aceasta îţi oferă momentul oportun să te pui pe tine în prim plan şi să te focusezi pe ce îţi doreşti cu adevărat. Nu este egoism, este mai degrabă o prioritizare… sau cel puţin asta o să-i spui iubitei când o să uiţi să te deloghezi de pe facebook-ul laptopului ei. Majoritatea scorpionilor sunt omorâţi.

Săgetător

Ai face bine să te pregăteşti sufleteşte pentru această nouă lună. Vei ajunge să mănânci nişte carne dubioasă şi vei face o mică obsesie pentru capre. Dar trebuie să ai mare grijă şi să nu cedezi acestei noi ispite pentru că membrii familiei tale sunt mult mai în siguranţă fără o mică behăitoare printre ei. Oamenii au tendinţa să râdă de Săgetători deoarece întotdeauna păţesc lucruri dubioase.

Capricorn

Da, ştiu, e greu să pui nişte bănuţi de-o parte … dar la fel de greu e să trăieşti pe străzi. Luna aceasta sau te vei rade în cap sau vei merge la grădina zoologică, cert e că astrele se vor alinia pentru tine. Capricornii au tendinţa să se izbească cu capul de obiectele dure din jurul lor… o cauză a morţii lor destul de des întâlnită.

Vărsător

Luna asta o să fie una foarte bună pentru tine. Pantofii mult doriţi o să intre la reducere sau o să vezi un curcubeu. Dacă nu îţi plac curcubeele apariția lor e un semn de mare ghinion. Majoritatea Vărsătorilor îşi găsesc finalul din cauza unei căzături din pat.

Peşti

Setea ta pentru aventură este mai acută ca niciodată. Poate e momentul să laşi firea rebelă din tine să iasă la suprafaţă şi să încerci ceva nou şi periculos. Am auzit că El Chapo îşi caută intern. Peştilor le place surprinzător de mult să se scobească în nas.

Berbec

Lucrurile devin tot mai serioase cu noul tău iubit. Poate e timpul să le faci cunoştinţă prietenilor cu el. Dacă eşti singură, cred că cel mai potrivit ar fi să-ţi petreci luna sub o pătură groasă, cu kilograme de îngheţată lângă tine, uitându-te la un serial. Cea mai întâlnită cauză a morţii la berbeci este prin sinucidere cu toporul.

Taur

Lucruri ciudate ţi se vor întâmpla luna aceasta. Atragi prin magnetismul tău infinit numai lucruri ascuţite. Așa că ai face bine să stai departe de foarfeci. Lenea caracteristică va ajunge să te răpună într-un final.

Gemeni

Luna aceasta vei fi extra norocos. O să ai parte de extra măsline pe salata de la prânz. De asemenea, vei găsi o ridiche care arată exact ca tine ceea ce e un semn foarte bun pentru că înseamnă că te vei înţelege bine cu legumele. Cele mai multe relaţii incestuoase sunt întâlnite la Gemeni.

Rac

O să ai parte de o lună tare plină. O să se servească prânzul tău preferat la cantină şi o pisică vagaboandă te va urmări până acasă. De asemenea, vei strănuta incontrolabil într-o zi şi vei intra cu capul într-un perete. Dar nu trebuie să laşi lucrurile acestea minore să te afecteze. Majoritatea Racilor sunt şomeri şi trăiesc din ajutor social.

Leu

Luna aceasta va fi una în care vei trece de la o stare la alta cât ai zice pește. Cu siguranţă ai avut luni în care ai stat mai bine financiar, dar nu dispera, ai ocazia să cunoşti un bărbat cu o mustaţă gigantică, vei găsi ceva (ce nu vei returna) şi ai face bine să ai grijă la veveriţe. Se ştie încă din timpuri străvechi că Leii îşi pupă reflexia din oglindă.

Fecioară

Luna asta cred că cel mai bine ar fi să ieşiţi afară din casă cât mai puţin posibil. Există şanse ca un autobuz să vă intre în curte dacă nu purtaţi un ciorap alb şi unul negru în fiecare zi. Pisicile vă aduc noroc luna aceasta. Fecioarele sunt excelente când vine vorba de şoferi de autobuz sau proxeneţi.

About Author

Altfel.

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.