Horoscop 13 septembrie – 13 octombrie

0

Odată cu echinocțiul de toamnă, ziua devine mai scurtă decât noaptea și putem spune că vara s-a terminat. În același fel se comportă și emoțiile noastre, care în perioada cuprinsă echinocțiului de primăvară (21 martie) și cel de toamnă (23 septembrie) sunt mai active, astfel avem mai multă activitate, iar în rest, suntem mai pasivi și ne bucurăm de ce am strâns în timpul anului. Perioada următoare se va caracteriza printr-o dorință mai puternică de pace și echilibru interior, dar, în același timp, și de un spirit justițiar care are scopul de a aduce acest echilibru pe care-l căutăm. Se anunță o perioadă foarte bună în care vom căuta și cei mai mulți vor și găsi combinația potrivită de spirit – minte și voință – sentimente. Care sunt zodiile avantajate, dar și cele care trebuie să muncească mai mult pentru a atinge acest țel aflăm împreună chiar acum.

BALANȚĂ

Ele sunt vedetele lunii, dar tot de la ele avem și cele mai mari așteptări. Fiind mereu în căutarea echilibrului interior; în această lună trebuie să evite tendințele de izolare, decepțiile, dar și complexul de inferioriate. Puteți să faceți o inventariere a ceea ce ați acumulat până acum fără să vă închideți în interiorul vostru și să nu mai comunicați – lucrul la care vă pricepeți atât de bine.
Sfat: Nu te izola.

SCORPION

Faceți ceva curățenie în cercul de apropiați și vă dați seama că nu aveți nevoie de cineva anume pentru a putea fi fericiți. Această conștientizare vă va ajuta să vă eliberați de dependențele care vă fac rău și vă puteți bucura în sfârșit, după ceva vreme, de liniște interioară. După acest moment, nimic nu vă mai stă în cale și nu vi se pare imposibil de realizat. Aveți o voință puternică și reușiți să puneți în practică tot ce v-ați plănuit.
Sfat: Nu fi singur pe lume, dar nici nu-i lăsa pe alții să devină totul pentru tine.

SĂGETĂTOR

Persoane inteligente și dornice de a afla ce se ascunde în spatele vorbelor, veți fi nevoiți să învățați că sunt lucruri în care nu are sens să vă băgați, deoarece v-ați putea pierde locul de muncă sau poziția socială în care ați ajuns cu greu. În cazul vostru, e nevoie să faceți corect diferența între bârfe și certitudini, asta dacă nu vă ghidați viața după astfel de principii. Odată lămurite aceste lucruri, aveți ocazia de a vă continua frumos și demn cariera, ajungând chiar în poziții onorante.
Sfat: Bârfa nu e pentru tine.

CAPRICORN

Luna în care veți sta într-o profundă (și permanentă) introspecție, deoarece în cazul vostru este nevoie de foartă multă logică pentru a putea judeca în mod corect un fapt. Echilibrul între minte și spirit nu vă este necunoscut, deoarece deși sunteți persoane înzestrate cu o capacitate puternică de acțiune, nu faceți lucruri pe care în prealabil nu le-ați gândit foarte bine. La fel ca și Balanțele nu este nevoie să vă izolați pentru a face această călătorie înspre centrul vostru interior, deși aceasta vă maturizează foarte mult.
Sfat: Învață! Experimentează! Trăiește! Aplică!

VĂRSĂTOR

Știm despre voi că sunteți prietenoși, comunicativi și că vreți întotdeauna să testați ceva nou. Această lună poate să aducă un semnal de alarmă că vă consumați prea mult în relațiile cu ceilalți și nu vă concentrați deloc pe voi. Va trebui să faceți față numeroaselor schimbări care să vă reamintească că ați venit aici în primul rând pentru voi și abia mai apoi pentru cei din jur. Unii Vărsători, mai norocoși, se pot alege cu o sumă frumușică de bani în urma unei moșteniri sau a unor decizii judecătorești favorabile.
Sfat: Punct. Și de la capăt

PEȘTI

Sunteți persoane foarte adaptabile care iertați orice, nu pentru că ar merita acea persoană, ci pentru că este o calitate nativă a voastră. În această lună va trebui să puneți în balanță absolut toate relațiile în care sunteți implicați și să reperați lucrurile care nu mai merg așa cum mergeau. Indiferent că este vorba de o relație sentimentală sau una strict profesională, nu vă este imposibil să găsiți cele mai bune soluții astfel încât toată lumea să fie fericită. Nu vă neglijați.
Sfat: Iartă și vei fi iertat.

BERBEC

Sunteți într-adevăr persoane extrem de puternice care nu cedați ușor presiunilor și nu abdicați în fața greutăților, dar este nevoie să găsiți și voi echilibrul în relațiile cu ceilalți, deoarece riscați să alunecați pe o pantă deloc plăcută în care, din cauza impulsurilor, să ajungeți la stări conflictuale cu colegii de muncă, iar asta poate genera probleme de sănătate, în special la nivelul capului (lovituri, migrene etc), să nu mai vorbim despre faptul că ați putea să pierdeți acel loc de muncă.
Sfat: Atenție la sănătatea ta și la relațiile tale.

TAUR

Această lună vi se potrivește mănușă tuturor planurilor pe care le aveți, cu observația că ar fi bine să puneți multă pasiune în absolut tot ce faceți, deoarece așa vă veți simți respectați, apreciați, iubiți și tot astfel pot veni și câștigurile materiale, care știm că vă fac viața mai frumoasă decât celorlalte zodii. Atât timp cât veți reuși să vă împărțiți viața între iubire și creație, relația cu partenerul de viață merge perfect.
Sfat: Crează eficient alături și pentru cei dragi.

GEMENI

Sunteți genul de oameni care dau totul în exterior și prea puțin în interior. Ei bine, această lună trebuie să vă concentrați mai mult pe creația în interior, pe a petrece mai mult timp în compania familiei și a ta ca entitate. Fără măști, fără să fie nevoie să vă adaptați schimbărilor, acordați-vă vouă cel mai mare interes, iar restul lucrurilor vor decurge de la sine.
Sfat: Crează și în interior, nu doar în exterior.

RAC

Trebuie să vă deschideți sufletul și să nu mai strângeți în interior toate emoțiile. Nu sunteți cel mai comunicativ semn, dar sunteți cel mai sensibil. Tot ce ține de sentimente se citește din modul în care vă schimbați de la o clipă la alta atitudinea, astfel că nu ar fi rău să lăsați luna aceasta pe cei din jur să vă cunoască sufletul, să împărtășiți cu ei emoțiile și suferințele, mai ales cu aceia care vi le-au provocat. Doar înmagazinându-le, probleme nu dispar.
Sfat: Vorbește liber despre sentimentele și emoțiile tale.

LEU

Mare atenție la cât cheltuiți pentru a vă satisface nevoile. Nu uitați că din punct de vedere emoțional, nu mai suntem într-o perioadă de ascensiune, ci consumăm ceea ce am strâns de la începutul lui martie până acum. În acest condiții, să aruncăm cu banii în stânga sau dreapta, doar pentru a ne îndeplini niște capricii nu este cea mai inteligentă soluție. O puteți face, dar asumați-vă responsabilitatea. Chibzuiala este calea cea mai sigură pentru a nu rămâne mai târziu în… pană.
Sfat: Fii chibzuit!

FECIOARĂ

Nu ați avut cea mai ușoară perioadă și ați fost solicitați intens din punct de vedere intelectual. În luna care vă așteaptă nu trebuie să faceți altceva decât să vă însușiți toate cunoștiințele, situațiile, urmările a tot ceea ce ați trăit în ultima vreme, deoarece acestea sunt foarte importante în dezvoltarea voastră de acum încolo. Poate acum nu sesizați acest lucru pentru că totul este foarte proaspăt, dar în curând o veți face.
Sfat: Învață din experiență!

Pentru horoscopul zilnic accesați www.astrocercetas.com
Programări analize astrologice personalizate (interpretare astrogramă): e-mail: consultatii@astrocercetas.com

sursă foto: dollarphotoclub.com

About Author

Avatar

Leave A Reply

Acest formular colectează adrese de email și nume cu scopul de a răspunde eventualelor solicitări/întrebări. Pentru a utiliza acest formular declar că am peste 16 ani, că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a acestui site.